Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ντίσνεϊλαντ: Μαζική δηλητηρίαση σε πισίνα

Είκοσι δύο άτομα δηλητηριάστηκαν σε πισίνα της Ντίσνειλαντ . Όλοι οι παραθεριστές ειδοποιήθηκαν να μείνουν μακριά από την πισίνα μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες διεργασίες του νερού.

Είκοσι δύο άτομα δηλητηριάστηκαν από το χλώριο και θειικό οξύ που προστέθηκε στη δεξαμενή πισίνας ενός ξενοδοχείου στο πάρκο Disneyland Paris στη Γαλλία.

Οι επισκέπτες στο «Disneyland Paris's New York Hotel» ειδοποιήθηκαν να μείνουν μακριά από την πισίνα του ξενοδοχείου την Παρασκευή, αφού αρκετοί παραθεριστές και προσωπικό άρχισαν να αισθάνονται άσχημα και να αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα.

 Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν γρήγορα στο ξενοδοχείο για να φροντίσουν τους ανθρώπους, τέσσερις από τους οποίους έπρεπε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο λόγω της σοβαρότητας των συμπτωμάτων τους.

Η περιοχή της πισίνας σφραγίστηκε και τα δωμάτια με θέα σε αυτήν εκκενώθηκαν.

Ο κακός χειρισμός ενός χημικού μίγματος που προστέθηκε στη δεξαμενή της πισίνας πιστεύεται ότι ήταν η πηγή του προβλήματος, ανέφερε η γαλλική Le Parisien.

 Το χλώριο και το θειικό οξύ αναμίχθηκαν λανθασμένα, προκαλώντας απελευθέρωση αερίου χλωρίου, το οποίο κατά την εισπνοή μπορεί να προκαλέσει μια σειρά παρενεργειών όπως έντονος βήχας, ναυτία, εμετός, ζάλη, πονοκέφαλος.

 Η διοίκηση του ξενοδοχείου αναγκάστηκε να μεταφέρει πολλούς από τους φιλοξενούμενους του σε άλλα δωμάτια και έκλεισε την πισίνα.

Tags
Back to top button