Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Νέο βίντεο με το πρόσωπο του μακελάρη της Κωνσταντινούπολης

Ένα νέο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και μεταδίδεται από τους τουρκικούς τηλεοπτικούς σταθμούς έρχεται να δώσει αυτή τη φορά μια πιο καθαρή  εικόνα για το πρόσωπο του φανατικού ισλαμιστή και μακελάρη ο οποίος δολοφόνησε 39 άτομα στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης.

Ο τζιχαντιστής (εάν τελικά ανήκει στην ISIS και παρά το γεγονός ότι η οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση) φαίνεται λίγη ώρα μετά την επίθεση σε περιοχή κοντά στο κλαμπ Reina εντελώς ψύχραιμος, συνομιλεί με άλλους ανθρώπους σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό και δεν δείχνει να διακατέχεται σε καμία περίπτωση από τύψεις.

Άλλωστε ο τρόπος που κτύπησε ο άγνωστος δείχνει πως επρόκειτο για «επαγγελματικού» τύπου κτύπημα. Αυτό γιατί ο δράστης είναι πολύ πιθανό να ενεργούσε για λογαριασμό της ISIS επί πληρωμή εάν δεν ο ίδιος δεν είναι φανατικός ισλαμιστής.

Μόλις χθες, είχε δημιουργηθεί μεγάλη σύγχυση, όταν η τουρκική αστυνομία διαπράττοντας γκάφα έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία λάθος ανθρώπου.

Σύμφωνα πάντως με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, ο μακελάρης κατάγεται είτε από τη  μουσουλμανική κοινότητα της Δυτικής Κίνας, είτε από το Αφγανιστάν ή την Τσετσενία ή το Καζακστάν ή το Ουζμπεκιστάν.

Ο άνδρας είναι γύρω στα 25 και θα μπορούσε να είναι μέλος του ίδιου πυρήνα της ISIS που εξαπέλυσε την επίθεση στο αεροδρόμιο Ατατούρκ στις 28 Ιουλίου 2016 σκοτώνοντας συνολικά 45 άτομα.

Tags
Back to top button