Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Νέο φιάσκο: Άκαρπη όπως αναμενόταν η «μεγάλη» επιχείρηση για τη σύλληψη του μακελάρη του κλαμπ Reina

Άκαρπη απέβη η διαφημισμένη ως… τεράστια επιχείρηση της τουρκικής αστυνομίας στη συνοικία Zeytinburnu της Κωνσταντινούπολης για τον εντοπισμό υπόπτου για την πολύνεκρη επίθεση στο νυχτερινό κέντρο Reina, λίγες στιγμές μετά από την έλευση του νέου έτους.

Σύμφωνα με το Associated Press, η επιχείρηση ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας χωρίς καμιά σύλληψη!

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι τουρκικές αρχές πραγματοποίησαν επιδρομή σε σπίτι, ενώ στην περιοχή αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι Τούρκοι κατάφεραν να σηκώσουν και ένα ολόκληρο  ελικόπτερο.

Νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης και κυβερνητικός εκπρόσωπος Νουμάν Κουρτουλμούς δήλωσε ότι οι τουρκικές αρχές βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη, αλλά ο δράστης του οποίου βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αφενός δεν έχει ταυτοποιηθεί αφετέρου δε είναι άφαντος.

Tags
Back to top button