Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Nenner: "Ο μέσος Δυτικός πολίτης δεν έχει ιδέα τι τον περιμένει"! Έρχεται Μεγάλος Πόλεμος ύφεση και κραχ το 2025

Για τεραστίων διαστάσεων πόλεμο, Μεγάλη Ύφεση ανάλογη με αυτή του 1929  και κραχ στις αγορές το 2025 προειδοποιεί σε συνέντευξή του ο ειδικός σε θέματα γεωπολιτικής και χρηματοοικονομικών Charles Nenner.

Όπως επισημαίνει, τα πράγματα αναμένεται να επιδεινωθούν ραγδαία, ειδικά αν οι ΗΠΑ επιτρέψουν στην Ουκρανία χρησιμοποιήσει δυτικά όπλα για να χτυπήσει στόχους βαθιά στο ρωσικό έδαφος.

Φυσικά, αν συμβεί κάτι τέτοιο, η κυβέρνηση Μπάιντεν θα είναι απόλυτα υπεύθυνη για ό,τι επακολουθήσει.«Πρέπει να ληφθεί υπόψη το συμμαχικό μέτωπο που έχουν συμπήξει η Κίνα, η Ρωσία, η Βόρεια Κορέα και το Ιράν.Αν λοιπόν η Δύση στραφεί εναντίον αυτού του συνασπισμού δεν έχει ελπίδες επιβίωσης, διότι είναι πολύ πιο δυνατοί και μεγαλύτερο κίνητρο από εμάς.

Μέχρι να προσδιορίσουμε αν οι στρατιώτες μας είναι άντρες, γυναίκες, στρέιτ, γκέι ή non binary θα έχουμε εξαφανιστεί.
Η Δύση απλώς υπονομεύει τον εαυτό της, πυροβολεί τα πόδια της» σημειώνει ο Charles Nenner.
Σύμφωνα με τον αναλυτή, ντόμινο εξελίξεων μπορεί να αποτελέσει η κλιμάκωση της έντασης που παρατηρείται στη Μέση Ανατολή, όπως αναφέρει το 

 

Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο μετά την την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου

 

«Μετά το χτύπημα του Ισραήλ στη Χεζμπολάχ, μάλλον θα βρέξει βόμβες, και σε αυτό ενδέχεται να συμμετάσχει και το Ιράν, οπότε οι ΗΠΑ θα αναγκαστούν να επέμβουν, κάτι το οποίο θα έχει μεγάλες επιπτώσεις.
Κοιτώντας τα χρηματιστήρια στη Μέση Ανατολή, καταλαβαίνει κανείς πως κάτι επικίνδυνο μαγειρεύεται, οπότε ας προετοιμαστούμε για το χειρότερο σενάριο.

Ο μέσος Δυτικός πολίτης δεν έχει ιδέα τι τον περιμένει» αναφέρει ο Nenner.


Μεσόγειος Θάλασσα

Σε προηγούμενη ανάλυσή του ο Nenner είχε υπογραμμίσει τον κίνδυνο πως όλη η Μεσόγειος Θάλασσα μπορεί να μετατραπεί σε… κόλαση.
Η Χεζμπολάχ στον Λίβανο, το Ιράν και η Τουρκία θα είναι βασικοί παίκτες σε έναν κλιμακούμενο πόλεμο με το Ισραήλ.
Ο Nenner, ο οποίος ζει στα σύνορα με τον Λίβανο στο Βόρειο Ισραήλ, μίλησε στο USAW.
Όπως ανέφερε, «τα παιδιά εδώ δεν έχουν πάει σχολείο εδώ και έναν χρόνο, και μας χτυπούν με ρουκέτες μέρα και νύχτα - είναι μια πολύ περίεργη κατάσταση.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι η αραβική αντίσταση, με επικεφαλής το Ιράν, δεν είδε τι συνέβη στη Γάζα.

Αν συμβεί το ίδιο, ο Λίβανος θα εξαφανιστεί από τον χάρτη...
Πώς τα ξέρω αυτά τα πράγματα; Ξέρω αυτά τα πράγματα, γιατί συνεργάζομαι με πολλές κυβερνήσεις στον κόσμο...
Στη δεκαετία του 1960 έγινε πόλεμος και η μισή Κύπρος κατέληξε στους Τούρκους. Η ελληνική Κύπρος…
Τώρα η Τουρκία δεν θα δεχτεί ποτέ το Ισραήλ να χρησιμοποιεί τα αεροδρόμια της Κύπρου.
Εάν αυτό συμβεί, η Τουρκία θα καταλάβει όλη την Κύπρο, επειδή υποστηρίζει τη Χαμάς (και τη Χεζμπολάχ).
Η Τουρκία θα εισβάλει στην Κύπρο και αυτό θα οδηγήσει σε πόλεμο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.
Φυσικά, θα εμπλακεί και το Ιράν. Μεγάλα σκάφη κατευθύνονται προς το Ισραήλ, οπότε η Αμερική πρόκειται να εμπλακεί.



Κραχ…

Σε ό,τι αφορά τον χρηματοοικονομικό κύκλο, ο Nenner προειδοποιεί για… καταβύθιση ανάλογη με αυτή της Μεγάλης Ύφεσης του 1929, που μάλλον θα χτυπήσει το 1925.
«Είμαστε ήδη σε μια βίαιη ύφεση, ωστόσο ακόμη δεν την έχουμε νιώσει. Διαπιστώνεται μια υστέρηση μερικών τριμήνων… αλλά θα τη δούμε στα νούμερα.
Δείκτη θα αποτελέσει η καμπύλη απόδοσης των αμερικανικών αποδόσεων.
Όταν γίνει θετική, θα δούμε τη συντριβή να έρχεται. Εγώ λάβει θέση 100% αμυντική έναντι των μετοχών και εσχάτως θέση 100% αμυντική έναντι των ομολόγων των ΗΠΑ.

Εκτιμώ επίσης πως το δολάριο θα υποαποδώσει…» αναφέρει ο αναλυτής και προσθέτει:
«Δεδομένου ότι θα αυξηθούν οι αποδόσεις των ομολόγων είναι σε κίνδυνο, τα μακροπρόθεσμα επιτόκια θα αυξηθούν – ένας από τους λόγους είναι πως η Κίνα ξεφορτώνεται αμερικανικά ομόλογα.

Θεωρώ πως, παρά την πτώση, οι πληθωριστικές πιέσεις θα ενταθούν ξανά, όπως επίσης το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο και τα δημητριακά.
Σημειωτέον πως το δολάριο θα υποτιμηθεί.
Οπότε καλό θα ήταν οι επενδυτές να προετοιμαστούν για sell off σύντομα – πολλοί θα απογοητευτούν»

 

 

Tags
Back to top button