Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Νέα κρούσματα Έμπολα στο Κονγκό! - Τους 19 έφτασαν οι νεκροί, περισσότεροι από 39 έχουν προσβληθεί

Δεκαεννιά άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους πρόσφατα από νέα κρούσματα του ιού Έμπολα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, ενώ έχουν επιβεβαιωθεί περίπου 39 περιπτώσεις ατόμων, που προσβλήθηκαν, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Ο ΠΟΥ διευκρίνισε επίσης σε ανακοίνωσή του ότι άλλοι 393 που ήρθαν σε επαφή με ανθρώπους που νόσησαν από τον Έμπολα παρακολουθούνται.

Προς το παρόν ο διεθνής οργανισμός δεν διαθέτει επαρκείς πληροφορίες για το ξέσπασμα του αιμορραγικού πυρετού στις ζώνες του Μπικόρο, του Ιμπόκο και της Ουανγκάτα σε επαρχία της χώρας, επισημαίνει ο ΠΟΥ στην ανακοίνωσή του.

Μέχρι στιγμής το ξέσπασμα της νόσου αυτής δεν πληροί τα κριτήρια για να χαρακτηριστεί "γεγονός παγκόσμιας ανησυχίας για τη δημόσια υγεία", κάτι το οποίο θα οδηγούσε στον σχηματισμό από τον ΠΟΥ μιας επιτροπής αντιμετώπισης επειγόντων καταστάσεων.

Tags
Back to top button