Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Νέα επίθεση στην Κωνσταντινούπολη: Πολυβολισμοί σε τζαμί - 2 τραυματίες

Νέοι πυροβολισμοί σε τζαμί που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη συντάραξαν πάλι την πόλη. Η επίθεση σημειώθηκε στα βόρεια της ευρωπαϊκής πλευρά της Κωνσταντινούπολης.

Δύο είναι μέχρι στιγμής οι τραυματίες, περισσότερες πληροφορίες σε λίγο.

O δράστης πυροβόλησε με ένα κυνηγετικό όπλο, με την αστυνομία να εξετάζει το οπτικοακουστικό υλικό από κοντινές κάμερες.

Στο μεταξύ αποκαλύφθηκε ότι μια 27χρονη ιδιωτική φρουρός είναι ανάμεσα στα θύματα της επίθεσης σε νυχτερινό κλαμπ της Κωνσταντινούπολης.

Η Hatice Koc'un, μητέρα ενός παιδιού, βρήκε τραγικό θάνατο από το όπλο του μακελάρη που αιματοκύλισε το κλαμπ Reina στις όχθες του Βοσπόρου. Η άτυχη 27χρονη δούλευε στο κλαμπ κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Γιατί όμως να είναι μια γυναίκα σε αυτή τη θέση; Επειδή η τουρκική κυβέρνηση απαιτεί από τέτοιου είδους μαγαζιά να βρίσκεται πάντα παρούσα μια γυναίκα φρουρός, προκειμένου να ψάχνει τις γυναίκες που θέλουν να διασκεδάσουν.

Η οικογένειά της αναγνώρισε τη σορό της στο νεκροτομείο, όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, και την πήραν για να κάνουν την κηδεία της στην πόλη Balikesir, στη δυτική Τουρκία.

Την ημέρα πριν από την επίθεση, η Hatice, η κόρη της οποίας είναι 3 ετών, ανέβασε φωτογραφίες της στα social media φορώντας γυαλιά ηλίου και φιλώντας την τουρκική σημαία...

Tags
Back to top button