Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νατσιός από τη Βουλή: "Να επιστρέψουν οι ποδιές στα σχολεία"

Στο περιθώριο της συζήτησης για το Μνημόνιο Συνεργασίας στον Τομέα του Αθλητισμού μεταξύ της Ελλάδας και της Γκαμπόν, που ήρθε για κύρωση στην Ολομέλεια της Βουλής, ο πρόεδρος της «Νίκης» αναφέρθηκε στα εθνικά θέματα, αλλά και στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία.

Μεταξύ άλλων μάλιστα ο κ. Νατσιός εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να επιστρέψουν οι ποδιές στα σχολεία.

Κατά τα λοιπά, o πρόεδρος της Νίκης αποκάλεσε «τουρίστα» τον πρωθυπουργό, προκαλώντας την αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας που τον κατηγόρησε για παραλήρημα. «Χασκογελούσε με ανόητο ύφος και έκανε αστεϊσμούς με τις γραβάτες», ανέφερε ο κ. Νατσιός, κάνοντας παράλληλα λόγο για «δουλοπρεπή οικειότητα». «Αισθανόμαστε ντροπή, αυτή είναι κατάντια πρωθυπουργών», είπε.

Ο υπουργός πήρε τον λόγο και χαρακτήρισε «παραλήρημα» την παρέμβαση του προέδρου της Νίκης. «Δεν μιλάμε με τόσο απαξιωτικό τρόπο για πρωθυπουργό», είπε για να προσθέσει ότι η ΝΔ είναι το κόμμα των μεγάλων εθνικών αποφάσεων που έχει θέσει ως βασικό δόγμα, ότι το εθνικό συμφέρον είναι πάνω από το κομματικό. «Δεν διαπραγματευόμαστε τα εθνικά μας συμφέροντα και παραχωρούμε ούτε ένα εκατοστό», είπε και αποκάλεσε τη Νίκη κόμμα δημαγωγικό που εισήλθε στη Βουλή με σημαία ευκαιρίας, χωρίς προτάσεις και θέσεις.

«Εσείς είστε σε παραλήρημα. Στη Βουλή ήρθαμε για να μείνουμε, ενώ εσείς μεταβάλλεστε σε κόμμα ευκαιρίας και τα ποσοστά σας πέφτουν μετά τα νομοσχέδια που περάσατε», αντέτεινε ο Δημήτρης Νατσιός και υποστήριξε ότι οι χαρακτηρισμοί του ήταν επιεικείς, χωρίς να προσβάλλει κανέναν.

 

Tags
Back to top button