Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Μπαράζ συλλήψεων για φυγόποινους σε όλη την επικράτεια

Καπνός είχε γίνει μετά την καταδίκη του για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια από δικαστήριο της Πάτρας, ένας ηλικιωμένος παιδόφιλος που είχε εξαφανιστεί από την πόλη.

Τελικά, τα ίχνη του εντοπίστηκαν στην Κεφαλονιά όπου συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αργοστολίου έκαναν έλεγχο στον 66χρονο Έλληνα και διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε η καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών για το σοβαρό αδίκημα. Έτσι, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας που έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

*** Την ίδια τύχη είχε και ένας 36χρονος Αλβανός δουλέμπορος που συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Καλλονής στη Μήθυμνα της Λέσβου, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και εξακριβώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για παράνομη διακίνηση μεταναστών.

*** Ούτε μία, ούτε δυο, αλλά τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις του Πλημμελειοδικείου Κέρκυρας εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 55χρονου που εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιοκαστριτών για παράβαση του νόμου περί επιταγών! Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας και κρατείται ώσπου να εξαγοράσει την ποινή στα χρονικά περιθώρια που ορίζει η νομοθεσία. 

*** Στη Ζάκυνθο συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 48χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πλημμελειοδικείου Ζακύνθου για παράβαση της εργατικής νομοθεσίας. 

*** Ένταλμα σύλληψης του τακτικού ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών για ληστεία εκκρεμούσε σε βάρος ενός 46χρονου Έλληνα που συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Ασφάλειας οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου. 

Tags
Back to top button