Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Μπανγκόκ: Καταζητείται ζευγάρι που ήρθε σε σεξουαλική επαφή σε πάρκο (βίντεο)

Ένα διαφορετικό έγκλημα έχει κληθεί να διαλευκάνει η αστυνομία της Μπανγκόκ, καθώς αναζητά ζευγάρι που έκανε σεξ μέρα μεσημέρι σε πάρκο.

Την οργή των γονιών που είχαν την ατυχία να βρεθούν σε πολυσύχναστο πάρκο της Μπανγκόκ, αλλά και των χρηστών του Διαδικτύου, έχει προκαλέσει ένα ξεδιάντροπο ζευγάρι Ταϊλανδών. Και πώς όχι όταν δεν δίστασε να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορμές του σε πάρκο, όχι μόνο μέρα – μεσημέρι, αλλά μπροστά σε παιδιά που έπαιζαν σε απόσταση αναπνοής, καθώς κοντά στο σημείο της ακολασίας τους βρίσκεται μια παιδική χαρά.

Το ασυγκράτητο ζευγάρι δείχνει μάλιστα να μην πτοείται από τα αδιάκριτα βλέμματα, συνεχίζοντας τις ερωτικές περιπτύξεις, προκειμένου να σβήσει την κάψα του, για μερικά λεπτά, ακόμα και αν περνούν από δίπλα τους περαστικοί.

Αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε μάλιστα τις ακατάλληλες εικόνες, με αποτέλεσμα το βίντεο να κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

«Ήταν χειρότερο πριν ξεκινήσω να τραβάω βίντεο», ανέφερε η Rattana, η οποία βρέθηκε εκείνη την ώρα στο πάρκο Vachirabenjatas. Υποστήριξε πως απαθανάτισε τις ακατανόμαστες πράξεις του ζευγαριού, προκειμένου να μπορέσουν οι Αρχές να το εντοπίσουν ευκολότερα. «Ξέχασαν τελείως ότι βρίσκονταν σε δημόσιο χώρο. Δεν γνωρίζουν καθόλου από στοιχειώδη ευπρέπεια. Υπήρχαν παιδιά γύρω μας και οι οικογένειες περπατούσαν σε όλο το πάρκο», πρόσθεσε.

Οι αστυνομικοί που επισκέφθηκαν την επομένη το χώρο, μετά τις καταγγελίες, εντόπισαν ένα περιτύλιγμα προφυλακτικού που πιστεύεται ότι πέταξε το ζευγάρι.

«Υπάρχουν κάμερες κλειστού κυκλώματος στην περιοχή, τις οποίες ελέγχουμε για να εντοπίσουμε πού πήγε το ζευγάρι μετά το πάρκο. Ένα περιτύλιγμα προφυλακτικού βρέθηκε στο πάρκο και από τα αποδεικτικά στοιχεία, το βίντεο και τον μάρτυρα, πιστεύουμε ότι έχει διαπραχθεί αξιόποινη πράξη και πρέπει να ανακρίνουμε το ζευγάρι», πρόσθεσε εκπρόσωπος των Αρχών.

Το βίντεο φέρεται να τραβήχτηκε στις 13 Φεβρουαρίου, ωστόσο το ανήθικο ζευγάρι δεν έχει ακόμα εντοπιστεί. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι η προσβολή δημοσίας αιδούς στην Ταϊλάνδη τιμωρείται με πρόστιμο 135 περίπου ευρώ.


Tags
Back to top button