Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μπάιντεν: Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να βοηθήσουν το Ισραήλ απέναντι στις ιρανικές επιθέσεις

Χίλαρι Κλίντον για εκλογές ΗΠΑ: Σωστή η απόφαση του Μπάιντεν να αποσυρθεί

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι η χώρα του είναι έτοιμη να βοηθήσει το Ισραήλ να αμυνθεί απέναντι στις ιρανικές επιθέσεις και να προστατεύσει το αμερικανικό προσωπικό στην περιοχή.

Ο Λευκός Οίκος εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη συνάντηση του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν με την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις και τους συμβούλους τους σε θέματα εθνικής ασφάλειας. Η ανακοίνωση, η οποία εκδόθηκε μετά την έναρξη της ιρανικής επίθεσης στο Ισραήλ, αναφέρει: «Εξέτασαν την κατάσταση των αμερικανικών προετοιμασιών για να βοηθήσουν το Ισραήλ να αμυνθεί απέναντι σε αυτές τις επιθέσεις και να προστατεύσουν το προσωπικό των ΗΠΑ στην περιοχή».

Χιλιάδες στρατεύματα στη Μέση Ανατολή στέλνουν οι ΗΠΑ όπως έκανε νωρίτερα γνωστό το Αμερικανικό Πεντάγωνο, προκειμένου - όπως αναφέρει - να ενισχύσει την ασφάλεια και να υπερασπιστεί το Ισραήλ εάν χρειαστεί.

Μοίρες μαχητικών αεροσκαφών και το προσωπικό τους θα ενισχύσουν την παρουσία τους στην περιοχή είχε αναφέρει εκπρόσωπος του Πενταγώνου.

 

Tags
Back to top button