Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Μπάιντεν: «Η Ρωσία αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για τις ΗΠΑ»

Σφοδρή επίθεση εναντίον της Ρωσίας και προσωπικά του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της αμερικανικής κυβέρνησης, Τζο Μπάιντεν, δύο 24ωρα πριν την παράδοση της ηγεσίας στον Ντόναλντ Τραμπ. 

Η Ρωσία είναι η μεγαλύτερη απειλή για τη «φιλελεύθερη» παγκόσμια τάξη πραγμάτων, τόνισε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, στην τελευταία του ομιλία πριν παραδώσει την αντιπροεδρία της χώρας και την προεδρία της Γερουσίας, άνω σώματος του Κογκρέσου, στον εκλεγμένο αντιπρόεδρο Μάικ Πενς, την Παρασκευή.

«Η μεγαλύτερη απειλή έρχεται από εξωτερικούς παράγοντες που εξισώνουν την επιτυχία τους με την δημιουργία προβλημάτων στη φιλελεύθερη παγκόσμια τάξη πραγμάτων», είπε ο κ. Μπάιντεν. «Δεν θα μασήσω τα λόγια μου, στις κινήσεις αυτές ηγείται κυρίως η Ρωσία», τόνισε από το Νταβός ο 74χρονος Δημοκρατικός πολιτικός, ο οποίος έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ το 2020.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν «εργάζεται με κάθε εργαλείο που έχει στα χέρια του για να «πληγώσει» το ευρωπαϊκό οικοδόμημα», είπε ακόμη ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

Κατηγόρησε ακόμη τον επικεφαλής του ρωσικού κράτους ότι δοκιμάζει τα όρια των δυτικών χωρών και επιθυμεί την επιστροφή του πλανήτη στην εποχή των σφαιρών επιρροής.

Tags
Back to top button