Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μ.Λεπέν: «Θα σας προστατεύσω από την παγκοσμιοποίηση»

Έκκληση στους υποστηρικτές της να συσπειρωθούν απηύθυνε η υποψήφια του Εθνικού κόμματος στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας Μαρίν Λεπέν τονίζοντας ότι η πλέον απρόβλεπτη εκλογική αναμέτρηση εδώ και δεκαετίες είναι μια επιλογή μεταξύ της «άγριας παγκοσμιοποίησης» που υποστηρίζουν οι αντίπαλοί της και του πατριωτισμού που εκείνη πρεσβεύει.

«Η επιλογή την Κυριακή είναι απλή: Πρόκειται για μια επιλογή μεταξύ της Γαλλίας που επανακάμπτει και της Γαλλίας που βυθίζεται» είπε η Λεπέν.

Η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου (FN) καταφέρθηκε εναντίον των αντιπάλων της, που επιδιώκουν την «άγρια παγκοσμιοποίηση», ενώ υπεραμύνθηκε των υποστηρικτών της, του στρατοπέδου των πατριωτών.

«Θα σας προστατεύσω. Το πρώτο μέτρο που θα λάβω ως πρόεδρος της Γαλλίας θα είναι να αποκαταστήσω τα σύνορα της Γαλλίας» υποσχέθηκε. «Η μαζική μετανάστευση δεν είναι μια ευκαιρία για τη Γαλλία, είναι μια τραγωδία για τη Γαλλία» επισήμανε η Λεπέν και συμπλήρωσε ότι θα επιβάλει αμέσως μορατόριουμ στη μετανάστευση.

Επεισόδια μικρής έκτασης ξέσπασαν μεταξύ αντιπάλων του Εθνικού Μετώπου και αστυνομικών κοντά στον χώρο στο βορειοανατολικό Παρίσι λίγο πριν από τη συγκέντρωση της Λεπέν.

Επίσης, την ώρα που η Μαρίν Λεπέν εκφωνούσε την ομιλία της, μια νεαρή γυναίκα πήδηξε στη σκηνή. Απομακρύνθηκε αμέσως από τους άνδρες ασφαλείας.

Πηγή: ΑΜΠΕ, Reuters, AFP

Tags
Back to top button