Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Μυτιλήνη: Μετανάστες κρύφτηκαν στα ερείπια του κάτω κάστρου λόγω του χιονιά

Οι δύσκολες ώρες που περνάνε εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες στον καταυλισμό της Μόριας λόγω των συνεχών χιονοπτώσεων «έδιωξαν» πολλούς από αυτούς και τους έστειλαν στην πόλη της Μυτιλήνης.

Έτσι και σήμερα μέσα στη χιονοθύελλα ομάδες κυρίως Αφρικανών μεταναστών κρύφτηκαν στα ερείπια του κάτω κάστρου της Μυτιλήνης. «Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, νομίζω πως θα πεθάνουμε εδώ από το κρύο» έλεγε ο Μαγκντί από την Αλγερία.

Μέσα στις πολεμίστρες του βόρειου πύργου που χρησιμοποιήθηκε στη διάρκεια του μεσοπολέμου ως σφαγείο, τοποθετήθηκαν σκηνές μέσα στις οποίες προσπαθούν να ζεσταθούν, ανάβοντας μια μεγάλη φωτιά, σε μια τσιμεντένια γούρνα του παλιού σφαγείου.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Tags
Back to top button