Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Minoan Lines: Αύξηση 3 εκατ. ευρώ στα καθαρά κέρδη

Αύξηση της τάξης των 3 εκατ. ευρώ εμφάνισαν τα καθαρά κέρδη της Μινωικές Γραμμές MINOA ΑΝΕ, καθώς κατά τη διάρκεια του 2016, ενισχύθηκαν στα 20,7 εκατ. ευρώ.

Ο κύκλος εργασιών παράλληλα, διαμορφώθηκε στα 160,2 εκατ. ευρώ και τα λειτουργικά κέρδη EBITDA ανήλθαν σε 37,8 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 1,8 εκατ. ευρώ.

Τα ίδια κεφάλαια, σε ενοποιημένο επίπεδο, διαμορφώθηκαν σε 2802 εκατ. ευρώ.

Ο τραπεζικός δανεισμός επίσης, ανήλθε σε 153,2 εκατ. ευρώ και τα ταμειακά διαθέσιμα σε 29,4 εκατ. ευρώ.

«Τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα του 2016, αποδεικνύουν έμπρακτα ότι οι επιλογές της εταιρείας κινήθηκαν προς τη σωστή κατεύθυνση για την ενίσχυση της αξίας της» σχολίασε η διοίκηση της Μινωικές Γραμμές.

Tags
Back to top button