Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μυλωνάκης: Η αγορά είναι σχεδόν κατεστραμμένη

"Δεν αμφισβητεί κανείς ότι ο κορονοϊός είναι σκληρός, ανθεκτικός και επιθετικός και χρήζει της προσοχής μας. Όμως άλλο προσοχή και λογική και άλλο παραλογισμός. Η πανδημία εξελίσσεται όπως ακριβώς είχαν πει οι ειδικοί από την αρχή. Και πιθανόν να υπάρχει και ένα τρίτο κύμα" δήλωσε ο βουλευτής της "Ελληνικής Λύσης", Αντώνης Μυλωνάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

"Τα λάθη της κυβέρνησης είναι τεράστια. Είχαμε τονίσει στην κυβέρνηση ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε το δεύτερο κύμα και να μην κάνουμε τρία πραγματάκια. Δεν θα έπρεπε να ανοίξουν με αυτόν τον τρόπο το καλοκαίρια τα βόρεια σύνορά μας. Ήταν βεβιασμένη ενέργεια και τα χρήματα που μπήκαν ήταν ελάχιστα. Η πρωτοβάθμια φροντίδα είναι το Α και το Ω για να μην "μπουκώνουν" τα νοσοκομεία" σημείωσε.

"Η αγορά είναι σχεδόν κατεστραμμένη, ελάχιστα μαγαζιά θα μπορέσουν να αντέξουν από εδώ και πέρα. Όσο πίσω κι αν πάνε οι οφειλές των επιχειρήσεων, δύσκολα θα μπορέσουν και το 2021 ή το 2022 να αποπληρωθούν και να τα βγάλουν πέρα. Εμείς δεν θα κλείναμε ποτέ και με αυτόν τον τρόπο τους χώρους εστίασης" υπογράμμισε.

.

 

Tags
Back to top button