Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Έφυγε από τη ζωή ένα από τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 χρόνων ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, εκ των ιστορικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Ήταν επικεφαλής της ομάδας των «Ιταλών» του ΠΑΣΟΚ, που λειτουργούσε για χρόνια ως εσωκομματική αντιπολίτευση, αλλά υπό τον έλεγχο του Ανδρέα Παπανδρέου. Υπηρξε μέλος μέλος του ΠΑΚ επί χούντας, οπότε διέφυγε στην Ιταλία - εξ ου και η ονομασία της εσωκομματικής ομάδας του. Ήταν μεταξύ εκείνων που συμμετείχαν στην συγγραφή της ιδρυτικής διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη του 1974. 

Χατζηδάκης: Απεγνωσμένη η αντιπολίτευση με διαρκή ψευδολογία και ακραίο λαϊκισμό

Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία. 

Ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ από το 1977 και αποχώρησε λόγω διαφωνιών το 1999, κατά την περίοδο της πρωθυπουργίας Σημίτη. 

Μετά την απόχωρησή του, δημιούργησε τον κομματικό σχηματισμό «Δημοκρατική Περιφερειακή Ένωση», με την οποία μετείχε στις βουλευτικές εκλογές του 2000 (32.068 ψήφοι, ποσοστό 0,47%).

Tags
Back to top button