Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Μιανμάρ: Συνελήφθη Βουδιστής μοναχός με πάνω από 4 εκατ. ναρκωτικά χάπια

Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι ένας βουδιστής μοναχός συνελήφθη στην Μιανμάρ για κατοχή και διακίνηση μεθαμφεταμινών σε μορφή χαπιών. Οι αρχές εντόπισαν στο αυτοκίνητό του 400.000 χάπια, ενώ στο μοναστήρι όπου διέμενε έκρυβε περίπου 4 εκατομμύρια χάπια.

Ο μοναχός, ονόματι Ανσάρα, βρίσκεται στα χέρια των αρχών και αναμένεται να του επιβληθούν βαρύτατες κατηγορίες. Ο Guardian αναφέρει ότι οι αρχές έχουν συλλάβει και στο παρελθόν ανθρώπους πάσης υποψίας για παραγωγή και διακίνηση μεθαμφεταμινών στην Μιανμάρ, μια χώρα που πλήττεται από το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Εκτιμάται ότι τον προηγούμενο χρόνο οι αρχές κατάσχεσαν 98 εκατομμύρια χάπια (αριθμός ρεκόρ), ενώ το 2015 είχαν κατασχέσει 50 εκατομμύρια. Ακόμα, παρατηρήθηκε αύξηση ύψους 50% στις συλλήψεις για υποθέσεις που σχετίζονται με το εμπόριο ναρκωτικών.

Tags
Back to top button