Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Μέτωπο των Eυρωπαίων ηγετών κατά του Τραμπ

Απαράδεκτές χαρακτήρισε ο Φρανσουά Ολάντ τις πιέσεις που ασκεί η κυβέρνηση Τραμπ στην Ευρώπη σε δηλώσεις του προσερχόμενος στην άτυπη σύνοδο κορυφής της ΕΕ στη Μάλτα.

Από την πλευρά της η Άνγκελα Μέρκελ απηύθυνε έκκληση για ενότητα στην Ευρώπη. «Η Ευρώπη κρατά την τύχη της στα χέρια της. Όσο πιο ξεκάθαροι είμαστε για το πώς προσδιορίζουμε τον ρόλο μας στον κόσμο, τόσο καλύτερα μπορούμε να φροντίσουμε τις διαταλαντικές μας σχέσεις» είπε η Γερμανίδα καγκελάριος.

Προσερχόμενος στην ίδια σύνοδο, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ρωτήθηκε εάν νιώθει να απειλείται ότι τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. «Όχι, δεν νιώθω να απειλούμαι, αλλά νομίζω ότι υπάρχει περιθώριο για εξηγήσεις. Μερικές φορές έχω την εντύπωση ότι η νέα κυβέρνηση δεν γνωρίζει λεπτομερώς την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά στην Ευρώπη οι λεπτομέρειες έχουν σημασία», δήλωσε ο Γιούνκερ.

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ τόνισε ότι «αυτά που κάνει δεν συμφωνούν με τις δικές μου πολιτικές, δεν συμμερίζομαι τις αξίες αυτές (…) Η Αμερική είναι εταίρος της Ευρώπης, αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι η Αμερική χρειάζεται την Ευρώπη».

Tags
Back to top button