Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Με χασίς, λαθραίο καπνό και χάπια συνελήφθησαν μάνα και γιος στο Αγρίνιο

Από παρανομία σε παρανομία πήγαιναν ένας 29χρονος και η 62χρονη μητέρα του που συνελήφθησαν στο Αγρίνιο! Μάλιστα, ο νεαρός έκανε και τον... «νταή» στους αστυνομικούς που τον σταμάτησαν για έλεγχο και αντιστάθηκε όταν βρήκαν πάνω του 5,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με 325 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τέσσερα ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή, μια ζυγαριά ακριβείας, 217 γραμμάρια αδασμολόγητου χύμα καπνού και δύο πομποδέκτες με τους οποίους παρακολουθούσε τις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ.! Σαν να μην ήταν αρκετά όλα αυτά, πάνω στην μητέρα του βρέθηκε ένα πακέτο τσιγάρων μέσα στο οποίο έκρυβε μικροποσότητα κάνναβης και δύο ναρκωτικά χάπια, για τα οποία ούτε εκείνη είχε συνταγή γιατρού!

Έτσι, οι αστυνομικοί την συνέλαβαν και την οδήγησαν  στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που της άσκησε δίωξη για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, ενώ ο 29χρονος κατηγορείται επιπλέον για αντίσταση και παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και της νομοθεσίας περί ραδιοσυχνοτήτων.

Tags
Back to top button