Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μ.Βρετανία: Λίγο πριν δηλητηριάσουν τον Σκρίπαλ οι Ρώσοι «πράκτορες» έκαναν πάρτυ με γυναίκες και ναρκωτικά

Δημοσίευμα της Daily Mail φέρνει στην επιφάνεια πληροφορίες για τη ζωή των 2 Ρώσων οι οποίοι κατηγορούνται πως δηλητηρίασαν τον Σεργκέι Σκρίπαλ.

Λίγες ώρες πριν αποπειραθούν να δηλητηριάσουν τον πρώην κατάσκοπο Σεργκέι Σκρίπαλ και την κόρη του Γιούλια στο Σάλσμπουρι της Βρετανίας, οι φερόμενοι ως δολοφόνοι του Κρεμλίνου είχαν περάσει μία ξέφρενη νύχτα με ναρκωτικά και ιερόδουλες σε ξενοδοχείο του ανατολικού Λονδίνου. 

Οι Ρώσοι πράκτορες Ρουσλάν Μποσίροφ και Αλεξάντρ Μποσίροφ, οι οποίοι πριν από λίγες ώρες έσπευσαν να δηλώσουν ότι είναι αθώοι στο ρωσικό πρακτορείο «Russia Today», είχαν καπνίσει μαριχουάνα και έκαναν αχαλίνωτο σεξ με ιερόδουλες ενοχλώντας τους ενοίκους του ξενοδοχείου, όπως ισχυρίζονται μάρτυρες,όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail». 

Οι δύο Ρώσοι διέμειναν σε ξενοδοχείο δύο αστέρων με 75 λίρες τη βραδιά στο ανατολικό Λονδίνο. Το δωμάτιο είχε δύο μονά κρεβάτια.

Σύμφωνα με μάρτυρες, στο δωμάτιο γινόταν χαμός με αποτέλεσμα πολλοί πελάτες του ξενοδοχείου να παραπονεθούν για το θόρυβο στο προσωπικό του ξενοδοχείο. 

Ένας από τους πελάτες του ξενοδοχείου δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα: «...Υπήρχε μια γυναίκα εκεί. Νομίζω ότι ήταν πόρνη. Έκαναν σεξ. Οπωσδήποτε. Τους άκουσα να κάνουν σεξ και ακούγονταν για πολύ ώρα»...«Ήταν σίγουρα γυναίκα. Δεν νομίζω ότι οι άνδρες είχαν σεξουαλική επαφή μεταξύ τους». 

Tags
Back to top button