Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Μασαχουσέτη: Οι Αρχές εντόπισαν εκατ. δολάρια κάτω από στρώμα

Αστυνομικοί που διενεργούσαν έρευνα για ξέπλυμα χρήματος σε περιοχή της Μασαχουσέτης έμειναν με το στόμα ανοικτό όταν εντόπισαν 20 εκατομμύρια δολάρια κρυμμένα κάτω από ένα στρώμα.

Μάλιστα η Εισαγγελία της Βοστώνης έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία, που δείχνει πολλές δεσμίδες χαρτονομισμάτων εντός του πλαισίου του κρεβατιού μετά την επιδρομή των αστυνομικών σε διαμέρισμα της κωμόπολης Γουέστμπορο.

Οι αστυνομικοί που ερευνούσαν μια υπόθεση διεθνούς απάτης τριών δισ δολαρίων, ακολούθησαν έναν Βραζιλιάνο απ’ τη Νέα Υόρκη στη διεύθυνση στο Γουέστμπορο. Ο 28χρονος Κλεμπερ Ρενέ Ριζέριο Ρότσα αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για απόπειρα ξεπλύματος χρήματος.

Οι επιθεωρητές της αστυνομίας ερευνούσαν τις δραστηριότητες της TelexFree Inc, μιας εταιρείας που εδρεύει στο Μάρλμπορο της Μασαχουσέτης μετά από καταγγελίες ότι λειτουργούσε επενδυτικό σχήμα τύπου πυραμίδας. Ομοσπονδιακοί πράκτορες ερεύνησαν τα κεντρικά της εταιρείας το 2014 και δύο απ’ τους ιδρυτές της καταδικάστηκαν. Ο ένας εξ’ αυτών, ο Κάρλος Βάνζελερ,διέφυγε στη Βραζιλία, ενώ ο άλλος, ονόματι Τζέημς Μέριλ, ομολόγησε την ενοχή του τον περασμένο Οκτώβριο κι αναμένει την ανακοίνωση της ποινής τον ερχόμενο μήνα.

Tags
Back to top button