Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρινέλλα: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάστασή της - "Ποτάμι" συμπαράστασης στο Διαδίκτυο

Σε κρίσιμη αλλά κλινικά σταθερή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται η Μαρινέλλα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία», όπου και μεταφέρθηκε μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ενώ τραγουδούσε στη σκηνή του Ηρωδείου. 

Η σπουδαία ερμηνεύτρια συμπλήρωσε το πρώτο 24ωρο της νοσηλείας της. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να καταφέρει να ξεπεράσει τον κίνδυνο, αφού η εγκεφαλική αιμορραγία ήταν εκτεταμένη. Αν και πληροφορίες ανέφεραν ότι υπάρχει ποιοτική βελτίωση στους δείκτες της, οι επόμενες δύο ημέρες είναι κρίσιμες, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να σταθεροποιήσουν τον οργανισμό της. 

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν εκδόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης και έγραφε τα εξής: 

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.
Οι θεράποντες ιατροί
Ηλίας Κ. Πολιτάκης
Ηλίας Ανδριανάκης
Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Μηνύματα αγάπης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 

Η είδηση του εγκεφαλικού επεισοδίου προκάλεσε συγκίνηση στον καλλιτεχνικό χώρο. Πολλοί καλλιτέχνες στέλνουν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση στη σπουδαία ερμηνεύτρια. 

«Μια φωνή που ξεχώρισε, μεσουράνησε, άντεξε και ακόμα μπορεί!!! Όλοι ευχόμαστε να το ξεπεράσεις και να ξαναγυρίσεις», έγραψε η Άννα Βίσση

Συγκινητική είναι η ανάρτηση της Σοφίας Βόσσου: «Θεά μου σημείο αναφοράς μας ψυχή μου μοναδική περαστικά, ο Θεός μαζί σου αγάπη μου», έγραψε.

Τα δικά του περαστικά και την αγάπη του εξέφρασε ο Χρήστος Δάντης: «Θεριό μου ανήμερο! Εσυ που σήκωσες τον τραγουδιστή απ την καρέκλα, τον φώτισες και τον έντυσες, τον έμαθες να εκφράζεται με όλα τα μέλη του σώματος του, περαστικά και να είσαι όρθια και τιτάνια όπως είσαι πάντα!

«Γρήγορη ανάρρωση αγαπημένη μας», έγραψε η Νατάσα Μποφίλιου.

«Καμιά φορά ….. σκέφτομαι πόσο σ αγαπώ , και πόσο σ αγαπάει όλος ο κόσμος ! Περαστικά, Είσαι στη σκέψη όλων μας», έγραψε ο Κώστας Καραφώτης, που δημοσίευσε βίντεο που τραγουδούν μαζί. 

Παράλληλα, καλλιτέχνες εξέφρασαν τις ευχές τους για περαστικά μέσω των μέσων ενημέρωσης. «Ένιωθε πάντα την αγάπη του κόσμου και ήθελε πάντοτε να είναι αντάξιά της. Καλλιτέχνης εργάτρια. Εύχομαι να επανέλθει. Είχε πάντοτε μια ανάγκη να αγκαλιάσει όλο τον κόσμο. Είναι ένας άνθρωπος εξαιρετικός. Ήταν εμψυχώτρια όλων των υπολοίπων καλλιτεχνών και τους συμβούλευε. Μεγαλοπρεπής, αλλά ταπεινή κυρία», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης. 

Σοκαρισμένη δήλωσε η Ελένη Δήμου, που σημείωσε ότι προέχει να είναι καλά η Μαρινέλλα, καθώς όπως είπε, είναι «εγωιστικό να ζητάμε να γυρίσει στο τραγούδι».

«Όταν μιλάμε για τη Μαρινέλλα, μιλάμε για έναν μύθο», είπε από την πλευρά της η Φωτεινή Δάρρα που εξέφρασε την ευχή να τα καταφέρει.

Η κατάρρευση στο Ηρώδειο

Η 86χρονη σπουδαία ερμηνεύτρια κατέρρευσε χθες το βράδυ στη σκηνή στο Ηρώδειο, ενώ τραγουδούσε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια του Ηρωδείου, ενώ, στο πλευρό της βρισκόταν από το πρώτο λεπτό ο προσωπικός της γιατρός, ο οποίος και της παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Η ίδια επικοινωνούσε με το περιβάλλον. Παρ' όλα αυτά, παρέμεινε στα παρασκήνια για περίπου μία ώρα πριν παραληφθεί από ασθενοφόρο, στις 22:20.

Στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πολύ έντονο πονοκέφαλο πριν τη συναυλία.

Το χρονικό


Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του τρίτου μόλις τραγουδιού που ερμήνευε, το πασίγνωστο «Τα λόγια είναι περιττά» μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Στον στίχο «Θεέ μου μας έμαθε εσύ πόσο πολύ να αγαπάμε» η 86χρονη ερμηνεύτρια σωριάστηκε λιπόθυμη στη σκηνή και αμέσως οι μουσικοί της έσπευσαν να την συνδράμουν.

Το κοινό πάγωσε με το συμβάν και παρέμεινε στις θέσεις του για αρκετή ώρα, μέχρι να ειδοποιηθούν από την παραγωγή ότι η συναυλία αναβάλλεται οριστικά. Τότε άρχισαν να αποχωρούν οι θεατές από το Ηρώδειο, ενώ οι συζητήσεις είχαν να κάνουν μόνο με το τι συνέβη στη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού.

Αυτόπτης μάρτυρας από τη δεύτερη σειρά είπε ότι από την αρχή φαινόταν ότι δεν πατάει καλά στη σκηνή, ενώ στο τρίτο κομμάτι, δεν κοίταζε καθόλου τον κόσμο αλλά το μόνιτορ. Κάτι που φάνηκε παράξενο, αφού το «Τα λόγια είναι περιττά» είναι ένα κομμάτι το οποίο ξέρει απ’ έξω και ανακατωτά και το έχει ερμηνεύσει δεκάδες φορές.


Στο πλευρό της τραγουδίστριας η κόρη της, Τζωρτίνα

Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό της, είναι η κόρη της Τζωρτίνα 

Tags
Back to top button