Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Μάχη μέχρι θανάτου: Βασιλική κόμπρα και πύθωνας πέθαναν μαζί μετά από επική μάχη….

Ήταν μια μάχη μέχρι θανάτου στην οποία δεν υπήρχαν νικητές. Ήταν το αναμενόμενο αποτέλεσμα σε μια μάχη ανάμεσα σε 2 από τα πιο επικίνδυνα ερπετά του κόσμου, μια βασιλική κόμπρα και έναν πύθωνα.


Ο πύθωνας έσφιξε την κόμπρα μέχρι θανάτου και η βασιλική κόμπρα τσίμπησε τον πύθωνα και τον δηλητηρίασε. Το δηλητήριο της κόμπρας είναι γνωστό για τις θανατηφόρες τοξίνες του.

Το κεφάλι του πύθωνα βρίσκεται ανάμεσα στα σαγόνια της κόμπρας. Οι πύθωνες είναι από τα πιο μεγάλα και μακριά φίδια που υπάρχουν και σε αντίθεση με τις κόμπρες δεν είναι δηλητηριώδεις.

Ο τρόπος που σκοτώνουν τα θηράματά τους είναι να τυλίγονται γύρω τους και να τα σφίγγουν με δύναμη σταματώντας την κυκλοφορία του αίματος στα ζωτικά τους όργανα.

Ένας εκπρόσωπος από το μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Φλόριντα ανέφερε ότι κατά πάσα πιθανότητα η μάχη έγινε κάπου στην νοτιοανατολική Ασία, αφού σε εκείνες τις περιοχές υπάρχουν άφθονα αυτά τα είδη.


 

 

Tags
Back to top button