Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Λουζλίμ Μπάσα: Βαριές κατηγορίες εναντίον Έντι Ράμα

Η αντιπολίτευση στην γειτονική Αλβανία δείχνει να παίρνει το πάνω χέρι στην πολιτική σκακιέρα, καθώς ο Ε. Ράμα δείχνει ανίσχυρος να αντιμετωπίσει τα συνεχή και ανελέητα «σφυροκοπήματα» προς το πρόσωπο, τόσο το δικό του, όσο και της κυβέρνησης που ηγείται. Ακολούθως, αυτό εκμεταλλεύεται ο Λουζλίμ Μπάσα ζωρίς να αφήνει τον Αλβανό πρωθυπουργό να πάρει… «ανάσες».

Μιλώντας σε οπαδούς του στο αντίσκηνο της διαμαρτυρίας στα Τίρανα κατηγόρησε τον Έντι Ράμα ότι πρόσφερε 500 χιλιάδες ευρώ σε πρόεδρο μικρού αντιπολιτευόμενου κόμματος προκειμένου να μετάσχει στις εκλογές.

Επίσης ο Λουλζίμ Μπάσα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι στην πόλη του Ελμπασάν έχει αρχίσει να συγκεντρώνει τις ταυτότητες από τους πολίτες.

Σύμφωνα με τον Μπάσα, μέχρι τώρα έχουν συγκεντρώσει το 1/3 των ταυτοτήτων των πολιτών, με σκοπό να κάνουν νοθεία στις εκλογές, εννοώντας ότι με τις ταυτότητες αυτές θα ψηφίσουν άλλοι πολίτες, οπαδοί του κόμματος του Ράμα, που θα μπορέσουν με τον τρόπο αυτό να ψηφίσουν περισσότερες από μία φορά.

Η Αλβανία έχει προκηρυγμένες βουλευτικές εκλογές για τις 18 Ιουνίου, όμως η αντιπολίτευση απέχει ζητώντας ως όρο για τη συμμετοχή της να παραιτηθεί Έντι Ράμα από πρωθυπουργός και να αναλάβει τη διεξαγωγή των εκλογών υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Η αντιπολίτευση κατηγορεί τον Έντι Ράμα ότι έχει στη διάθεσή του τεράστια χρηματικά ποσά, προερχόμενα από παράνομες ενέργειες όπως τα ναρκωτικά, με τα οποία θα επιχειρήσει να εξαγοράσει συνειδήσεις και να νοθεύσει το αποτέλεσμα των εκλογών.

Η αντιπολίτευση έχει επίσης δηλώσει ότι δεν θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των εκλογών της 18ης Ιουνίου εάν συμμετάσχουν σε αυτές μόνο κόμματα της αλβανικής συμπολίτευσης.

Tags
Back to top button