Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Λονγκ Άιλαντ: Αεροσκάφος αναγκάστηκε να προσγειωθεί σε παραλία με αποτέλεσμα να καρφωθεί στην άμμο (Βίντεο)

Κάμερα έχει καταγράψει την τρελή στιγμή όπου ένα μικρό μονοκινητήριο αεροπλάνο προσγειώθηκε αναγκαστικά σε μια παραλία με άμμο περνώντας ξυστά από  έκπληκτο ζευγάρι που απλά έκανε τη βόλτα του.

Ήταν χθες το απόγευμα, την ώρα που έδυε ο ήλιος στο Λονγκ Αϊλαντ όταν ένα μικρό αεροσκάφος Cessna 152 αντιμετώπισε πρόβλημα στον κινητήρα και έκανε αναγκαστική προσγείωση στην παραλία της κομητείας Σάφολκ.

Στο μικρό αεροσκάφος επέβαιναν ο 60χρονος πιλότος και ένας ακόμη 59χρονος επιβάτης, κανείς εκ των οποίων δεν υπέστη το παραμικρό κατά την αναγκαστική προσγείωση. Βγήκαν και οι δύο χωρίς γρατζουνιά από το αεροπλάνο ύστερα από τη μεγάλη τους περιπέτεια στον αέρα και στη στεριά.

Βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει το μονοκινητήριο Cessna 152 να γλιστρά πάνω από τη μικρή λωρίδα άμμου στην παραλία Cedar Beach στο Mt. Sinai. Ένα ζευγάρι δίπλα στο νερό κοιτά έκπληκτο το αεροσκάφος να... τροχιοδρομεί πάνω στην παραλία και στο τέλος της να... καρφώνεται στην άμμο.

 

Tags
Back to top button