Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Λίβανος: Την Πέμπτη αναχωρεί από την Ελλάδα το C-130 για τον απεγκλωβισμό των Κυπρίων

Σύσκεψη στο υπ. Εθνικής Άμυνας: Σε ετοιμότητα τρία C-130 για τον απεγκλωβισμό Ελλήνων πολιτών από τον Λίβανο

 Την Πέμπτη, σύμφωνα με πληροφορίες, αναχωρεί το C-130 που έχει διαθέσει η Ελλάδα στην Κύπρο για τον απεγκλωβισμό υπηκόων της από τον Λίβανο. 

Με το συγκεκριμένο αεροσκάφος ειναι πιθανό να αναχωρήσοουν κι ορισμένοι απο τους 50 Ελληνες του Λιβανου που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να φύγουν.

Υπενθυμίζεται ότι το αίτημα για τη διάθεση του αεροσκάφους, είχε διατυπώσει ο Κύπριος υπουργός Άμυνας Βασίλης Πάλμας προς τον υπουργό Άμυνας Νίκο Δένδια, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας.

«Κατόπιν αιτήματος του Υπουργού Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας @PalmasVasilis, σε τηλεφωνική μας επικοινωνία, η ελληνική Πολεμική Αεροπορία θα διαθέσει μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 για τον απεγκλωβισμό υπηκόων της Κύπρου από τον Λίβανο» είχε αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός Άμυνας.

Την ίδια στιγμή, σημειώνεται ότι οι εμπορικές πτήσεις ανάμεσα σε Βηρυτό και Αθήνα συνεχίζονται κανονικά.

Tags
Back to top button