Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ

Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ, σύμφωνα ενημέρωση της τοπικής αστυνομίας. 

Η προηγούμενη ανάρτηση

Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ. Το αεροδρόμιο εκκενώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης και όλες οι πτήσεις ανεστάλησαν μετά από αναφορά για ύποπτο όχημα.

Σε μια ανάρτηση στο X, η διεύθυνση του αεροδρομίου ανακοίνωσε ότι η αστυνομία «βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο σημείο και ασχολείται με ένα περιστατικό».

«Συνιστάται στους επιβάτες να ΜΗΝ προσέρχονται στο αεροδρόμιο αυτή τη στιγμή. Τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης του αεροδρομίου θα ενημερώνονται όταν αλλάζει η κατάσταση» σημειώνεται στην ανακοίνωση. 

 


Αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μιλούν για επιβάτες καθηλωμένους σε αεροσκάφη που μόλις είχαν προσγειωθεί ή ήταν έτοιμα για απογείωση και για «χάος» λόγω της πολυκοσμίας έξω από το κτίριο του τερματικού σταθμού.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στο Λονδίνο Θανάση Γκαβό η τοπική αστυνομική διεύθυνση, που γνωστοποίησε ότι η έρευνα αφορά κάποιο όχημα, έκανε λόγο για προληπτικό μέτρο.


 

Tags
Back to top button