Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Λίαμ Πέιν: Η σορός του θα παραμείνει στην Αργεντινή για επιπλέον έρευνες

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, ο πρώην τραγουδιστής των One Direction πέθανε πέφτοντας από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου Casa Sur στο Μπουένος Άιρες. Ήταν 31 ετών. Πέθανε ακαριαία από μαζικά εσωτερικά και εξωτερικά τραύματα, ενώ τη στιγμή του θανάτου του είχε στον οργανισμό του ένα τοξικό μείγμα ναρκωτικών.

Ο πατέρας του, Τζεφ Πέιν, έχει προειδοποιηθεί ότι μπορεί να χρειαστεί να περιμένει έως και δέκα ημέρες για να λάβει την άδεια να πάρει τη σορό του γιου του πίσω στο σπίτι τους στην Αγγλία.

Ο 66χρονος έχει από τότε ορκιστεί να παραμείνει μαζί με τη σορό μέχρι να μπορέσει να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Την περασμένη εβδομάδα, έφτασε στον τόπο του θανάτου του γιου του, όπου έπρεπε να αναγνωρίσει επίσημα τον Λίαμ στο νεκροτομείο.

Η σορός του ποπ σταρ κρατείται επί του παρόντος εκεί, ενώ οι υπάλληλοι του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Αργεντινής συνεχίζουν τις έρευνες.

Ο Τζεφ Πέιν, ο οποίος έχει επίσης δύο κόρες, τη Ρουθ Γκίμπινς και τη Νίκολα Πέιν, με τη σύζυγό του Κάρεν, επισκέφθηκε επίσης το ξενοδοχείο όπου πέθανε ο γιος του και ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για τα εγκάρδια αφιερώματα που έχουν τοποθετήσει απέξω.

Μια πηγή από το περιβάλλον του Τζεφ δήλωσε ότι βρίσκει την κατάσταση «πολύ δύσκολη» και είναι «συντετριμμένος» από την τραγωδια.

«Αλλά έχει ορκιστεί να κάνει το σωστό για τον Λίαμ και δεν θα πάει σπίτι χωρίς αυτόν», δήλωσε ένας φίλος του στην Daily Mail. «Είναι η αβεβαιότητα του να μην ξέρει πότε θα τελειώσει αυτή η δοκιμασία είναι αυτό που δυσκολεύεται πολύ να αντιμετωπίσει. Οι αρχές της Αργεντινής λένε ότι περιμένουν τα αποτελέσματα να βγουν σε δέκα ημέρες, αλλά μπορεί να είναι και πιο γρήγορα από αυτό».

Εντωμεταξύ, πηγή προσκείμενη στην έρευνα δήλωσε: «Οι ντετέκτιβ έχουν πλέον όλο το υλικό από ολόκληρη τη διαμονή του Λίαμ - από τη στιγμή που έκανε check-in μέχρι και τις ώρες μετά τον θάνατό του».

«Η αστυνομία είναι αποφασισμένη να τους εντοπίσει όλους και της έχει δοθεί επίσης ένας κατάλογος όλων των καλεσμένων καθώς και των επισκεπτών. Επιπλέον, έχουν πλήρη κατάλογο των εργαζομένων», πρόσθεσε.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της νεκροψίας από την εισαγγελία της Αργεντινής ανέφεραν ότι ο Πέιν πέθανε από «πολλαπλά τραύματα» και «εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία».

Εκτός από τη ροζ κοκαΐνη - ένας συνδυασμός μεθαμφεταμίνης, κεταμίνης και έκστασης - τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν στην κυκλοφορία του αίματος μέσω του τοξικολογικού ελέγχου περιλάμβαναν βενζοδιαζεπίνη, κρακ και κοκαΐνη.

Ένας αυτοσχέδιος σωλήνας αλουμινίου για τη χρήση των ουσιών βρέθηκε επίσης στο δωμάτιό του, ανέφερετο ABC News.

Μάρτυρες δήλωσαν επίσης ότι ο Πέιν συμπεριφερόταν αλλοπρόσαλλα τις ώρες πριν από τον θάνατό του.

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου κάλεσε την αστυνομία στο Μπουένος Άιρες λίγο πριν από τον θάνατό του, υποστηρίζοντας ότι κάποιος υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ έκανε άνω κάτω το δωμάτιο και ενδεχομένως έθετε σε κίνδυνο τη ζωή του.

Tags
Back to top button