Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Λευκός Οίκος: «Ο Ντ. Τραμπ δεν γνώριζε ότι η Στ. Ντάνιελς πληρώθηκε από τον δικηγόρο του»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν γνώριζε ότι ο προσωπικός δικηγόρος του είχε καταβάλει το ποσό των 130.000 δολαρίων στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς το 2016 και πληροφορήθηκε αργότερα αυτήν την πληρωμή, δήλωσε απόψε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο, ο Τραμπ δεν το γνώριζε την εποχή εκείνη αλλά το έμαθε αργότερα.

Τον Απρίλιο ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος είχε δηλώσει σε δημοσιογράφους ότι δεν γνώριζε ότι ο Μάικλ Κόεν έδωσε τα χρήματα αυτά στην Ντάνιελς. Ωστόσο την Τετάρτη ο Ρούντι Τζουλιάνι, ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης που έχει πλέον ενταχθεί στην ομάδα νομικών συμβούλων του Τραμπ, είπε ότι ο πρόεδρος γνώριζε και αποζημίωσε τον Κόεν.

Η Ντάνιελς, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, υποστηρίζει ότι είχε μια σύντομη σχέση με τον Τραμπ το 2006. Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου είπε απόψε ότι ο πρόεδρος εξακολουθεί να διαψεύδει τον ισχυρισμό αυτό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button