Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Λευκή τίγρη της Σιβηρίας απέδρασε από τσίρκο και έκανε βόλτες στην Σικελία (βίντεο)

Μία τεράστια λευκή τίγρη της Σιβηρίας με το όνομα Όσκαρ απέδρασε από περιπλανώμενο τσίρκο που ήταν εγκατεστημένο στο Μονρεάλε, μία μικρή πόλη έξω από το Παλέρμο της Σικελίας, δημιουργώντας πανικό στους 38.000 κατοίκους της.

Άγνωστο είναι ακόμη πως το αρσενικό αιλουροειδές, βάρους 300 κιλών, ύψους ενός μέτρου και μήκους 3,5 μέτρων κατάφερε και απέδρασε από το τσίρκο και η αστυνομία της περιοχής έχει ήδη αρχίσει τις έρευνες, προσάπτοντας κατηγορίες στους υπεύθυνους του τσίρκου για την εγκληματική τους αμέλεια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η είδηση μεταδόθηκε αστραπιαία σε όλους τους κατοίκους του Μονρεάλε, με αποτέλεσμα να ερημώσει, αφού για αρκετή ώρα δεν μπορούσε να εντοπιστεί το τεράστιο ζώο. Ο δήμαρχος της πόλης, Πιέρο Καπίτσι, δήλωσε πως στην αρχή νόμιζε πως πρόκειται για αστείο, αλλά όταν κατάλαβε…τη σοβαρότητα του θέματος, μετείχε κι αυτός στην τετράωρη επιχείρηση «σύλληψης» του ζώου, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε διακοπεί η κυκλοφορία, ο κόσμος παρέμενε στις οικείες του και μόνο λίγοι τολμηροί κυκλοφορούσαν.

Τελικά η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία. Αρχικά ο τίγρης περιορίστηκε σε ένα μεγάλο κλουβί, στη συνέχεια σε ένα μικρότερο και πάει λέγοντας, μέχρι που μπήκε σε κοντέινερ για να μεταφερθεί ξανά στο τσίρκο.

Οι τίγρεις της Σιβηρίας τελούν υπό εξαφάνιση, καθώς υπολογίζεται πως υπάρχουν μόλις 400 εν ζωή , κάποιοι υπό αιχμαλωσία και κάποιοι στη φύση (στη Ρωσία και στην Κίνα).

Tags
Back to top button