Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λασίθι: Στη φυλακή 52χρονος και 42χρονη για τα 10 κιλά χασίς

Mε τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα δύο άτομα από το Λασίθι, ένας 52χρονος άντρας και μία 42χρονη γυναίκα, οδηγήθηκαν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής για κατοχή μεγάλης ποσότητας χασίς.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής 21/4, άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας πραγματοποίησαν μια επιτυχημένη σύλληψη κατόπιν έρευνας σε ένα αυτοκίνητο και τα σπίτια δύο ατόμων στην περιοχή.

Οι συλληφθέντες, ένας 52χρονος υπάλληλος Σητεία και μια 42χρονη γυναίκα αλβανικής καταγωγής, κατηγορήθηκαν για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Τυνησία: Η ακτοφυλακή ανασύρει τα πτώματα 19 μεταναστών

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκε στην κατοχή τους η μεγαλύτερη ποσότητα αποξηραμένης ινδικής κάνναβης που έχει ποτέ βρεθεί στην περιοχή.

Μετά την απολογία τους, ο ανακριτής και ο εισαγγελέας έκριναν αναγκαία την προφυλάκισή τους, με αποτέλεσμα να παραμείνουν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής από το απόγευμα της Τετάρτης 24/4.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το θέμα.

Tags
Back to top button