Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Λάρισα: Έρευνα από τις αρχές για άντρα που παρενοχλεί παιδιά

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες πρόκειται για καραφλό άνδρα που οδηγεί λευκό βανάκι και έχει περίεργη συμπεριφορά έναντι παιδιών.

Τις καταγγελίες από τρεις μητέρες στη συνοικία της Χαραυγής στη Λάρισα, τα παιδιά των οποίων ήρθαν αντιμέτωπα με μια παράξενη συμπεριφορά του ίδιου άντρα που οδηγούσε ένα λευκό βαν ερευνά η αστυνομία.

«Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της εβδομάδας, όταν μια φίλη μου με ενημέρωσε πως η κόρη της είχε δεχθεί την ενόχληση του οδηγού του άσπρου βαν και μάλιστα σε σημείο που το κοριτσάκι είχε εκδορές στα πόδια και στα χέρια στην προσπάθειά της να αποφύγει το βαν και έναν σκουπιδοτενεκέ που στεκόταν μπροστά της. Όπως ήταν φυσικό το νέο μαθεύτηκε κατευθείαν στη συνοικία μας, ωστόσο δεν έδωσα μεγάλη σημασία, παρά ενημέρωσα και τα δικά μου παιδιά για να έχουν το νου τους. Το επόμενο βράδυ όμως, ήταν ο δικός μου γιος, 12 ετών, ο οποίος ήρθε στο σπίτι τρομαγμένος γιατί όπως μας ενημέρωσε δέχθηκε, την ώρα που περπατούσαν μαζί με έναν φίλο του, την επίθεση του άντρα με το βαν», ανέφερε η μητέρα.

«Προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε το παιδί και να μας εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί με τη λέξη ‘επίθεση’. Το παιδί μας εξήγησε πως ο άγνωστος άντρας τους πλησίασε και τους ζήτησε να πάνε κοντά τους γιατί κάτι ήθελε να τους πει. Αυτά δεν υπάκουσαν και την ώρα που άρχισαν να απομακρύνονται πιο γρήγορα εκείνος γύρισε το αμάξι προς την κατεύθυνσή τους και άρχισε να τους ακολουθεί… Όπως ήταν φυσικό απευθυνθήκαμε στην αστυνομία την επόμενη μέτρα και καταγγείλαμε το γεγονός…», πρόσθεσε.

«Εμείς σε καμία περίπτωση δεν καταγγείλαμε προσπάθεια απαγωγής ή απόπειρα βιασμού ή κάτι παρόμοιο. Καταγγείλαμε την ύποπτη συμπεριφορά ενός ανθρώπου τον οποίο έχουν δει αρκετοί. Φοβόμαστε ως γονείς και κάνουμε, θεωρούμε, αυτό που θα έκανε κάθε γονιός στη θέση μας. Οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας Λάρισας ήδη κάνουν τη δουλειά τους και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε. Δεν θα ήθελα όμως να σας πω περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτό…», ανέφερε η γυναίκα

Την ίδια ώρα, αστυνομικές πηγές που επικαλείται το onlarissa.gr, επιβεβαιώνουν τα παραπάνω, σημειώνοντας πως “οι έρευνες συνεχίζονται απ’ όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες”, χωρίς επί της παρούσης να έχει βρεθεί η άκρη που θα ξετυλίξει το κουβάρι αυτής της περίεργης υπόθεσης.

Tags
Back to top button