Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Λαμπρότητα και «άρωμα» Λας Βέγκας στην Παναγή Τσαλδάρη στο Περιστέρι: Εγκαίνια στο κατάστημα Play OPAP!

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν τα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος Play OPAP στο Περιστέρι, στην Παναγή Τσαλδάρη 65-67.

Πάνω από 500 άτομα παραβρέθηκαν στα εγκαίνια και στην προσπάθεια του ΟΠΑΠ στην περιοχή του Περιστερίου, μέσω του καταστήματος Play OPAP, να πολεμήσει τον παράνομο τζόγο και την φοροδιαφυγή που τον συνοδεύει.

Πλέον, ο ΟΠΑΠ έχει ήδη δημιουργήσει πάνω από 30, σε πλήρη λειτουργία, καταστήματα PLAY, και όπως ενημερώνει το δίκτυο καταστημάτων συνεχώς θα μεγαλώνει.

Eκτός της Αττικής, έχουν ανοίξει καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, Γιαννιτσά, Ιτέα, Βέροια, Ιωάννινα, Σπάρτη, Καλαμάτα και Διαβατά. 

Αύριο Σάββατο ξεκινά την επίσημη λειτουργία του το νέο κατάστημα το Καματερό. Στις 18.00 το απόγευμα ένα υπερσύγχρονο κατάστημα διασκέδασης και ψυχαγωγίας, αλλά και εν δυνάμει κερδοφορίας, ανοίγει στην λεωφόρο Φυλής 177, στο Καματερό.

Η αίθουσα στην Παναγή Τσαλδάρη χωρίζεται σε τρία μέρη: Χώρος υποδοχής, καρτών & ταμείου αρχικά, lounge room & WC (καναπές αναμονής και τουαλέτα) και χώρος διασκέδασης.

Ο πρώτος χώρος είναι προσαρμοσμένος για να στέκεται ο υπεύθυνος του καταστήματος και να εκδίδονται, αλλά και να γεμίζουν/αδειάζουν οι Ατομικές Κάρτες Παίκτη.

Ο δεύτερος χώρος βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον πρώτο. Είναι κυρίως χώρος αναμονής και ξεκούρασης. Περιλαμβάνει και την τουαλέτα.

Ο τρίτος χώρος, ο χώρος διασκέδασης, έχει εντυπωσιακές χρωματιστές μοκέτες, λίγα φώτα για να επικεντρώνεται ο παίκτης στο παιχνίδι και επικρατεί απόλυτη ησυχία για να συγκεντρώνεται.

Οι ιδιοκτήτες και οι υπαλλήλοι του καταστήματος αναλαμβάνουν να σας εξηγήσουν ποια είναι η διαδικασία εγγραφής και το ελάχιστο ποσό με το οποίο μπορείτε να ανοίξετε λογαριασμό. 

Για να μπαίνεις στο χώρο, χρειάζεταιτην πρώτη φορά να έχεις επάνω σου αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο και εν συνεχεία αρκεί και το δίπλωμα οδήγησης. Βέβαια για να μπεις σε Play OPAP, πρέπει να είσαι άνω των 21 ετών. 

Μετά τα διαδικαστικά παίρνεις την Ατομική Κάρτα Παίκτη. Η Ατομική Κάρτα Παίκτη είναι μοναδική. Φέρει 17 ψηφία και έχει ένα 6ψήφιο PIN.

Στο ταμείο θα σε ρωτήσουν αν επιθυμείς να προσθέσεις χρήματα στην Ατομική Κάρτα Παίκτη πριν περάσεις στο χώρο με τα παιγνιομηχανήματα. Μπορείς να βάλεις μετρητά χαρτονομίσματα, βέβαια και σε κάθε μηχάνημα που θα βρεθείς για να παίξεις. Κατευθείαν από το ταμείο μπορείς να βάλεις το ανώτερο 50 ευρώ.

Ο χώρος διασκέδασης στο κατάστημα της Παναγή Τσαλδάρη 65-67 που επισκεφθήκαμε, είναι εξαιρετικά καλόγουστος και έχει κάτι από... Λας Βέγκας. Βασικά, περνάς σε έναν άλλο κόσμο όταν διαβαίνεις την κρυστάλλινη πόρτα του και βρεθείς απέναντι στα δροσερά χαμόγελα όμορφων αγοριών και κοριτσιών που εργάζονται στην υποδοχή.

Υπάρχαν 25 παιγνιομηχανήματα μέσα στον κλειστό χώρο και το "ποντάρισμα" ξεκινάει από πόλις 0,10 ευρώ, δηλαδή 10 λεπτά!  

Στην είσοδο, πίσω από τη ρεσεψιόν στέκονται δύο ευγενέστατες υπάλληλοι (φωτό), οι οποίες ζητάνε ταυτότητα και δίνουν στον πελάτη να συμπληρώσει μια ειδική φόρμα, όπου γράφει στοιχεία όπως τηλέφωνο, διεύθυνση και e-mail και βάζει την υπογραφή του.   

Στη συνέχεια, οι υπάλληλοι τον προμηθεύουν με την προσωπική του κάρτα, με την οποία μπορεί να μπαίνει σε οποιοδήποτε κατάστημα Play ΟΠΑΠ ανά την Ελλάδα, αφού την έχει πάντα πάνω του.

Η κάρτα δεν κοστίζει κάτι, ωστόσο είναι προσωπική και ο κάθε παίκτης δικαιούται να έχει μόνο μία, γεγονός που σημαίνει πως δεν μπορεί να παίζει ταυτόχρονα σε δύο ή τρία μηχανάκια ή να τη δανείζει σε κάποιον άλλο, αφού κατά την είσοδο στα εν λόγω καταστήματα ζητείται πάντα ταυτότητα.

Κατά την έξοδό μας, από τον Play OPAP στην Παναγή Τσαλδάρη πήραμε τα χρήματα από τη ρεσεψιόν και οι υπάλληλοι μάς ενημέρωσαν πως, αν δεν θέλαμε να εξαργυρώσουμε τα όσα κερδίσαμε, θα μπορούσαμε να τα αφήσουμε στην κάρτα και να παίξουμε με αυτά την επόμενη φορά. 

Σε κάθε περίπτωση, από κάθε Play OPAP, μπορείς να πάρεις κάθε μέρα μέχρι 1.500 ευρώ μετρητά την ημέρα!

Μπορείς, ωστόσο, να πάρεις μόνο ένα τμήμα αυτού του ποσού και έπειτα, να ξαναπαίξεις, ή να φύγεις και να το πάρεις μαζί σου και να το εξαργυρώσεις άλλη ημέρα ή σε άλλο Play OPAP, σε άλλη περιοχή. Μπορείς, φυσικά και να το παίξεις άλλη ημέρα ή σε άλλο Play OPAP.

Για παραπάνω κέρδη, χρειάζεται να δηλώσεις IBAN τραπεζικού λογαριασμού και να έχεις μαζί σου βιβλιάριο λογαριασμού ή κάρτα λογαριασμού. Το βγάζουν φωτοτυπία και στο επιστρέφουν, αφότου πιστώσουν τη συναλλαγή ανάληψης (τυπικά αντιλογισμός). Φυσικά, μπορείς εναλλακτικά να αφήνεις κέρδη μέσα στην Ατομική Κάρτα Παίκτη και να κάνεις ανάληψη 1.500 ευρώ κάθε 24 ώρες.

Το Play OPAP της Παναγή Τσαλδάρη 65-67, ως χώρος διεξαγωγής παιγνίων με παιγνιομηχανήματα τύπου VLT, έχει λάβει πλήρη πιστοποίηση από την αρμόδια ρυθμιστική Αρχή, την ΕΕΕΠ (Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων). 

Σε κάθε περίπτωση, από κάθε Play OPAP, μπορείς να πάρεις μέχρι 1.500 ευρώ μετρητά την ημέρα!

Tags
Back to top button