Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Λαμπερή η Κέιτ Μίντλετον στο πρώτο «garden party» του παλατιού (φωτό)

H Κέιτ Μίντλετον ξεχώρισε στο πρώτο garden party του καλοκαιριού στους κήπους του παλατιού του Μπάκιγχαμ ανάμεσα στους 8.000 καλεσμένους. 

Με φόρεμα - παλτό σε γαλάζια απόχρωση του πάγου, δημιουργία του Σκωτσέζου σχεδιαστή Christopher Kane, καπέλο στο ίδιο χρώμα του οίκου Lock & Co, nude γόβες και ένα μπεζ clutch, διαμαντένια σκουλαρίκια και ελαφρύ μακιγιάζ, η μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας επισκίασε τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Μιλώντας σε φίλους της στο πάρτι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν έκρυψε την ανησυχία της για το αν τα δύο παιδιά της θα είναι φρόνιμα στον γάμο της αδελφής της Πίπα Μίντλετον το επόμενο Σάββατο. Ο πρίγκιπας Γεώργιος, 3 ετών και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, 2 ετών θα είναι παρανυφάκια στο γάμο της θείας τους, ο οποίος αναμένεται να είναι «ο γάμος της χρονιάς» στη Γηραιά Αλβιώνα.

Στο πάρτι ήταν παρούσα η 91χρονη βασίλισσα Ελισάβετ με ροζ σύνολο και ασορτί καπέλο, αλλά και με μια ομπρέλα στο χέρι, παρά τον καλό καιρό. Ο σύζυγός της, Δούκας του Εδιμβούργου, ήταν επίσης παρών και ευδιάθετος, μετά την ανακοίνωση της παραίτησης από τα δημόσια καθήκοντά του πριν από 13 ημέρες.

Στο πρώτο από τα τρία ετήσια garden parties της βασίλισσας οι 8.000 καλεσμένοι απόλαυσαν 27.000 φλιτζάνια τσάι, 20.0000 σάντουιτς και 20.000 κομμάτια κέικ!

Tags
Back to top button