Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ξανά στα χέρια των αστυνομικών για διακίνηση ναρκωτικών ο ίδιος δράστης!

Δυο μήνες μετά τη σύλληψή του για συμμετοχή στην εισαγωγή περισσοτέρων από 65 κιλών από την πατρίδα του, έπεσε ξανά στα χέρια των αστυνομικών ένας 30χρονος Αλβανός ενώ μετέφερε με το αυτοκίνητό του άλλο ένα φορτίο κάνναβης βάρους σχεδόν 14 κιλών!

Ο αλλοδαπός είχε αφεθεί ελεύθερος, παρά τη σύλληψή του στις 22 Νοεμβρίου με ένταλμα του ανακριτή Ιωαννίνων. Ωστόσο, δεν είχε βγει από το στόχαστρο των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, που παρακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις του καθώς θεωρούσαν βέβαιο ότι θα συνέχιζε τις προσπάθειες εισαγωγής ναρκωτικών στην Ελλάδα. Όταν εντόπισαν το αυτοκίνητό του σταθμευμένο στη νέα εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων κοντά στο Αγγελόκαστρο Αιτωλοακαρνανίας, τον ακινητοποίησαν και έκαναν έρευνα.

Στο όχημα βρήκαν 12 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 13 κιλών και 776 γραμμαρίων, ενώ άλλα 5,3 γραμμάρια χασίς βρέθηκαν χύμα μέσα στην τσιγαροθήκη! Ο  30χρονος συνελήφθη και κατασχέθηκαν 430 ευρώ που είχε πάνω του, το κινητό του και το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που του άσκησε δίωξη για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών στη χώρα σε βαθμό κακουργήματος.

Ο δράστης είχε συλληφθεί τον περασμένο Νοέμβριο στο Μεσολόγγι κατηγορούμενος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης που επιδιώκει την διάπραξη κακουργημάτων σχετικά με τα ναρκωτικά, μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί στις 6 Νοεμβρίου στο Λυκόστομο Ιωαννίνων ένας 41χρονος Έλληνας και στις 8 Νοεμβρίου στην Καλαμπάκα ένας 35χρονος Αλβανός, που συμμετείχαν στην εισαγωγή στη χώρα 65 κιλών και 700 γραμμαρίων κάνναβης. 

Tags
Back to top button