Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Κρήτη: Υποχωρεί η κακοκαιρία - Πού παραμένουν κλειστοί οι δρόμοι

Σε ύφεση βρίσκεται από το μεσημέρι η κακοκαιρία που έπληξε τις τελευταίες ημέρες ολόκληρο το νησί.

Αρκετές περιοχές, κυρίως ορεινές στους νομούς Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου «ντύθηκαν» στα λευκά, με τους κατοίκους τους να καλούνται να αντιμετωπίσουν προβλήματα, κυρίως στις μετακινήσεις τους.

Σε αρκετούς δρόμους στο επαρχιακό οδικό δίκτυο απαγορεύεται ακόμη και τώρα η κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ σε άλλους είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Ωστόσο τα ακραία καιρικά φαινόμενα, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας φαίνεται να υποχωρούν με την έναρξη της νέας εβδομάδας και να δίνουν τη θέση τους στη συννεφιά και τις ασθενείς βροχοπτώσεις.

Καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα επικρατεί αυξημένη συννεφιά, με βροχοπτώσεις να εκδηλώνονται κατά τόπους, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακή άνοδο.

Κλειστοί δρόμοι

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης η κυκλοφορία των οχημάτων απαγορεύεται, λόγω χιονιού:

Ε.Ο. Χανίων – Ομαλού, θέση από «Πέτρα Σέλι» και «Λάκκους».

Δ.Α. ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Επ. Ο. Μυρικεφάλων- Καλλικράτη.

Επ. Ο. Σπηλίου – Γερακαρίου.

Κυκλοφορία με αλυσίδες

Δ.Α. ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Δημοτική ενότητα οροπεδίου Λασιθίου.

Δ.Δ. Ζένια Δήμου Αγ. Νικολάου – Οροπέδιο Λασιθίου.

Οροπέδιο Λασιθίου – Ηράκλειο.

Δ.Δ. Ζένια Δήμου Άγιου Νικόλαου – οροπέδιο Λασιθίου. Εντός οροπεδίου η κυκλοφορία

των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων και με οχήματα

τύπου 4χ4.

Δ.Α. ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Δ.Δ. Ανωγείων

ΠΗΓΗ:

Tags
Back to top button