Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Κρήτη: 59χρονος πιστολέρο πυροβόλησε εναντίον 2 αδερφών

Αναζητήσεις για τον εντοπισμό ενός 59χρονου «πιστολέρο» έχουν ξεκινήσει από το βράδυ της Παρασκευής στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, καθώς φέρεται να πυροβόλησε εναντίον δυο νεαρών αδελφών με τους οποίους είχε οικογενειακές διαφορές.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 59χρονος πήγε στο καφενείο του χωριού Δεμάτι του δήμου Μινώα Πεδιάδας και ένας από τους νεαρούς θέλησε να τον κεράσει ρακή, αλλά εκείνος δεν δέχθηκε το κέρασμα.

Αντίθετα, πέταξε και το ποτήρι που του προσέφερε προκαλώντας μικρό επεισόδιο και έφυγε για το σπίτι του.

Τα δυο αδέλφια πήγαν εκεί με το αυτοκίνητό τους για να του ζητήσουν το λόγο, αλλά μόλις τους είδε άνοιξε πυρ με την κυνηγετική καραμπίνα του με αποτέλεσμα τα σκάγια να τρυπήσουν την πόρτα του οχήματος.

Τα αδέλφια δεν τραυματίστηκαν, αλλά έφυγαν πανικόβλητα και κατήγγειλαν τους πυροβολισμούς στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον φερόμενο ως δράστη, αλλά δεν τον βρήκαν και τον ψάχνουν σε σπίτια οικείων του.

Tags
Back to top button