Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Κοζάνη: Στα χέρια της ΕΛΑΣ δύο διακινητές ναρκωτικών

Λίγα λεπτά καθυστέρησαν να αξιοποιήσουν τα στοιχεία που ανακάλυψαν για το αλισβερίσι μεταξύ δυο ανδρών, οι αστυνομικοί του τμήματος Σιάτιστας. Ωστόσο, κατάφεραν να εντοπίσουν τον διακινητή και τον αγοραστή λίγο αργότερα σε διαφορετικές περιοχές της Κοζάνης και να τους συλλάβουν.

Αρχικά, οι αστυνομικοί έκαναν το βράδυ της Κυριακής αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι ενός 25χρονου, όπου ανακάλυψαν μια συσκευασία με δέκα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία είχε αγοράσει λίγη ώρα νωρίτερα από τον 37χρονο προμηθευτή. Ο νεαρός συνελήφθη και επιβεβαίωσε την αγοραπωλησία των ναρκωτικών.

Ακολούθησε νέα αιφνιδιαστική επιχείρηση στο σπίτι του 37χρονου διακινητή, όπου συνελήφθη ο ίδιος και κατασχέθηκαν άλλα 309 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Οι δυο Έλληνες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που απήγγειλε στον  37χρονο κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση και στον 25χρονο για αγορά ναρκωτικών.

Tags
Back to top button