Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Κοζάνη: Συνέλαβαν Αλβανίδα να κλέβει ρούχα από σούπερ μάρκετ

Η κλοπή πέτυχε, όχι όμως και η… διαφυγή για μια «μακρυχέρα» Αλβανίδα που παρίστανε την πελάτισσα σε ένα σούπερ μάρκετ στα Σέρβια της Κοζάνης, αλλά οι υπάλληλοι είδαν από τις κάμερες ότι είχε χώσει διάφορα είδη κάτω από το μπουφάν της!

Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ξεκίνησαν αναζητήσεις. Η 39χρονη αλλοδαπή εντοπίστηκε σε κοντινή περιοχή, ακινητοποιήθηκε και υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα, από την οποία βρέθηκαν στην κατοχή της διάφορα ρούχα και λευκά είδη που είχε κλέψει, τα οποία αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο του καταστήματος.

Η νεαρή Αλβανίδα συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

Tags
Back to top button