Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Κούρδοι του PYD καθ’ οδόν προς την Λατάκεια για διαπραγματεύσεις με τον Άσσαντ

Αντιπροσωπεία του Συριακού Κουρδικού Κόμματος της Δημοκρατικής Ένωσης (PYD), με προεξάρχοντα τον συμπρόεδρο του κόμματος Salih Muslim, κατευθύνονται προς την πόλη της Λατάκειας στην Συρία για διαπραγματεύσεις με το Συριακό καθεστώς στην βάση Humaimim, για το μέλλον των Κούρδων στην χώρα.


Πηγή κοντά στο PYD, το κυβερνών κόμμα στο Συριακό Κουρδιστάν (Rojava), είπε στο BasNews, ότι ο Muslim μαζί με κάποιους αξιωματούχους, αναμένεται να συναντηθούν με αξιωματούχους του συριακού καθεστώτος για να συζητήσουν το Κουρδικό ζήτημα στην επόμενη φάση στην Συρία. Οι συνομιλίες διεξάγονται υπό την ρωσική επίβλεψη, είπε.

Η πηγή που ζήτησε να διατηρηθεί η ανωνυμία της αποκάλυψε, ότι η ομοσπονδοποίηση για την βόρειο Συρία είναι επίσης στην ατζέντα, και το PYD θα συζητήσει όλες τις πλευρές του ζητήματος.

Η πηγή πρόσθεσε, ότι οι συνομιλίες είναι συμπληρωματικές στις προηγούμενες που και οι δύο πλευρές έκαναν με την δέσμευση της Ρωσίας. Ωστόσο, καμία συμφωνία δεν υπήρξε από τις προηγούμενες συναντήσεις μεταξύ PYD και Συρίας.

Ο Ilham Ahmed, επικεφαλής του Δημοκρατικού Συμβουλίου της Συρίας, πολιτικού σκέλους των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) δήλωσε νωρίτερα σε ένα δελτίο τύπου, ότι η αυτοδιοικούμενη Δημοκρατική Διοίκηση της Rojava θα συναντηθεί με το συριακό καθεστώς στις αρχές του 2017.

Πηγή: infognomonpolitics

Tags
Back to top button