Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κόρμπιν: Καταστροφή ένα Brexit χωρίς συμφωνία

«Καταστροφικό» χαρακτήρισε ένα Brexit χωρίς την επίτευξη συμφωνίας, ο Τζέρεμι Κόρμπιν, μιλώντας στο BBC.

 

Κατηγορηματικά αντίθετος με ένα Brexit χωρίς συμφωνία είναι ο επικεφαλής του αντιπολιτευτικού Εργατικού Κόμματος στην ΒρετανίαΤζέρεμι Κόρμπιν

 

Σύμφωνα με τον Κόρμπιν, ένα τέτοιο σενάριο θα ήταν «καταστροφικό», ενώ υποστήριξε ότι προτιμά την επίτευξη συμφωνία από ένα δεύτερο δημοψήφισμα. 

 

Παράλληλα, ο επικεφαλής των Εργατικών προανήγγειλε ότι θα καταθέσει «σύντομα» πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Αυτό θα συμβεί εφόσον την Τρίτη, το κοινοβούλιο απορρίψει τη συμφωνία της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι, που είναι και το πιθανότερο σενάριο. 

 

Σε ερώτηση που έγινε στην διάρκεια μιας συνέντευξης του, από την τηλεόραση του BBC κι αναφορικά με την πιθανότητα διεξαγωγής ενός δεύτερου δημοψηφίσματος για το Brexit, ο Κόρμπιν απάντησε: «Η δική μου άποψη είναι ότι θα προτιμούσα να έχω τώρα μία συμφωνία που θα ήταν προϊόν της διαπραγμάτευσης, αν μπορούσαμε να σταματήσουμε τον κίνδυνο μιας αποχώρησης χωρίς συμφωνία από την ΕΕ, στις 29 Μαρτίου. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα είναι καταστροφικό για την βιομηχανία, αλλά και καταστροφικό για το εμπόριο».

Tags
Back to top button