Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Κοντά στις 60 συλλήψεις υπόπτων μελών του ISIS στην Τουρκία (φωτό, βίντεο)

Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε σήμερα στην Άγκυρα περίπου 60 υπόπτους ως μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, έναν μήνα μετά την αιματηρή επίθεση εναντίον νυχτερινού κέντρου της Κωνσταντινούπολης την ευθύνη για την οποία είχε αναλάβει η τζιχαντιστική οργάνωση, αναφέρουν τα επίσημα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Οι ύποπτοι είναι κυρίως ξένοι, μετέδωσε το φιλοκυβερνητικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, χωρίς να διευκρινίσει αν συνδέονται με κάποιο σχέδιο τρομοκρατικής επίθεσης.

Συνελήφθησαν στη διάρκεια ερευνών που πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα στις συνοικίες Σιντσάν, Τσουμπούκ, Γενίμαχαλά και Μαμάκ της πρωτεύουσας, πρόσθεσε το Ανατολή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet, το Ισλαμικό Κράτος σκόπευε να πραγματοποιήσει τις πρώτες ώρες της Πρωτοχρονιάς, εκτός από την επίθεση στο νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, και μια ταυτόχρονη επίθεση στην Άγκυρα, αλλά τη ματαίωσε εξαιτίας των συλλήψεων που είχαν πραγματοποιηθεί από τις τουρκικές αρχές.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 

Tags
Back to top button