Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κολομβία: Παράνομο ζευγάρι κάλεσε ταξί και ο οδηγός ήταν... ο νόμιμος σύζυγος

Η Yeimy και ο εραστής της Jesus Barrios, διατηρούσαν κρυφή σχέση για πάνω από έναν χρόνο. Ζούσαν και οι δύο στη Σάντα Μαρία της Κολομβίας και προσπαθούσαν να σβήσουν το πάθος τους με κρυφές ερωτικές συνευρέσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Σε μία από αυτές τις συνευρέσεις, αποφάσισαν να πάνε σε ένα ξενοδοχείο της μιας νύχτας και προκειμένου να πάνε στο προσωρινό ερωτικό τους καταφύγιο, κάλεσαν ένα αυτοκίνητο της Uber.

Εκείνο το οποίο δεν ήξεραν όμως και οι δύο, ήταν το γεγονός ότι ο σύζυγος της Yeimy, ο Leonardo, είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο ενός φίλου έτσι ώστε να συμπληρώσει το εισόδημά του κάνοντας τον οδηγό της εν λόγω εταιρείας!

Με το που μπήκαν, λοιπόν, στο αμάξι, έκπληκτοι συνειδητοποίησαν το τραγελαφικό της υπόθεσης, ενώ ο σύζυγος με γουρλωμένα τα μάτια επιχειρούσε να συνειδητοποιήσει το κακό που τον είχε βρει.

Σε απίστευτο χρόνο, άπαντες βγήκαν έξω από το αμάξι σε κατάσταση υστερίας και οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια! Περαστικοί μάλιστα επισημαίνουν ότι τα χτυπήματα που έδωσαν ο ένας στον άλλον ήταν λυσσαλέα και ότι έφτασαν στο σημείο να κυλιούνται στην άσφαλτο μαχόμενοι! 

Τελικά το παράνομο ζευγάρι  κατόρθωσε να φύγει τρέχοντας από το σημείο της απρόσμενης συνάντησης.

Κανένας δε γνωρίζει τη συνέχεια της ιστορίας.

Tags
Back to top button