Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Κινέζος ανώτατος στρατιωτικός: «Ένας πόλεμος με τις ΗΠΑ δεν είναι μια πιθανότητα πλέον αλλά ένα υπαρκτό ενδεχόμενο»

Ένας πόλεμος με τις ΗΠΑ μπορεί να μην αποτελεί πλέον μόνο ένα σύνθημα αλλά έα πραγματικό ενδεχόμενο.

Αυτό σημείωσε Κινέζος ανώτατος στρατιωτικός στο επίσημο site του κινεζικού Στρατού.

Όπως αναφέρει η κινεζική εφημερίδα South China Morning Post ο Κινέζος επίσημος ο οποίος είναι μέλος του τμήματος κινητοποίησης των κινεζικών ενόπλων δυνάμεων.

Πιο συγκεκριμένα ο επίσημος σημείωσε: «Ένας πόλεμος ο οποίος μπορεί να είναι και επικείμενος δεν είναι πια μια απλή πιθανότητα αλλά ένα υπαρκτό ενδεχόμενο».

Ο ίδιος σημείωσε πως οι κινητοποιήσεις από διάφορες χώρες στην νότια και ανατολική Θάλασσα της Κίνας αλλά και η ανάπτυξη του αντιπυραυλικού συστήματος THAAD στη κορεατική Χερσόνησο είναι ακόμη μια εστία έντασης στην περιοχή.

Τέλος ο Κινέζος επίσημος κάλεσε τις ΗΠΑ να αναθεωρήσουν στην στρατηγική τους στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού.

Tags
Back to top button