Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Κιλκίς: Καταδίωξη για λαθρέμπορους τσιγάρων - 6.060 πακέτα στην κατοχή τους

Την τακτική που ακολουθούν οι διακινητές ναρκωτικών χρησιμοποιούσαν δυο λαθρέμποροι τσιγάρων για να μεταφέρουν το παράνομο φορτίο τους σε περιοχή του Κιλκίς, με τον ένα να προπορεύεται με το αυτοκίνητό του για να προειδοποιεί τον άλλο σε περίπτωση που συναντούσε μπλόκο αστυνομικών.

Όταν οι δυο Έλληνες ηλικίας 41 και 45 χρόνων αντιλήφθηκαν αστυνομικούς της Ασφάλειας Παιονίας που τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για να τους ελέγξουν, ανέπτυξαν ταχύτητα και επιχείρησαν να διαφύγουν με τα δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν. Ωστόσο, το όχημα που οδηγούσε ο 45χρονος μεταφορέας ακινητοποιήθηκε και στο εσωτερικό του βρέθηκαν κρυμμένα σε διάφορα σημεία 6.060 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης.

Σε κοντινό σημείο εντοπίστηκε και το όχημα του 41χρονου προπομπού που επίσης συνελήφθη και οδηγήθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, ο οποίος άσκησε δίωξη σε βάρος τους για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα, λαθρεμπορία και απείθεια. Τα λαθραία τσιγάρα εστάλησαν στις αρμόδιες τελωνειακές υπηρεσίες για τον υπολογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων, ενώ κατασχέθηκαν και τα αυτοκίνητα των δραστών.

Tags
Back to top button