Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Κυκλοφορούν αεροπλάνα της Τουρκικής Πολιτικής Αεροπορίας με… ISIS πιλότους

Για όσους ταξιδεύουν με την τουρκική πολιτική αεροπορία να ξέρουν ότι από χτες η τουρκική μυστική υπηρεσία, ΜΙΤ, έχει σημάνει συναγερμό γιατί έχουν πληροφορίες ότι αριθμός Τούρκων πιλότων των τουρκικών πολιτικών αερογραμμών, THY, είναι μέλη του DAEŞ και μάλιστα έχουν προθέσεις να προκαλέσουν σαμποτάζ με ανυπολόγιστο αριθμό ανθρωπίνων θυμάτων.

MİT UYARDI IŞİD ALARM =Η ΜΙΤ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ IŞİD
Όπως αναφέρεται, αυτή την περίοδο στην τουρκική πολιτική αεροπορία υπηρετούν περί τους 850 ξένους πιλότους και από αυτού κάποιοι είναι εν δυνάμει Τζιχαντιστές, γι αυτό και ο κίνδυνος που διαγράφεται είναι εξόχως μεγάλος. Μάλιστα αναφέρεται ότι ο τρομοκράτης της Reina, ο Ουζμπέκος Abdülkadir Masharipov, ήταν ο καθοδηγητής ομάδας πιλότων που υπηρετούν στην τουρκική πολιτική αεροπορία.

Αλλά το πιο ενδιαφέρων είναι ότι όπως ισχυρίζονται τα τουρκικά ΜΜΕ και η επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 είχε γίνει από τις ίδιες ομάδες πιλότων που είχαν εκπαιδευτεί στο Ουζμπεκιστάν και στην περιοχή του Ουιγούρων, ομάδες στις οποίες ανήκει και ο Abdülkadir Masharipov.

Για τον λόγο αυτό διαγράφεται έντονος ο κίνδυνος εκτέλεσης παρομοίων πολύνεκρων τρομοκρατικών επιθέσεων.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Tags
Back to top button