Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: Στην Ελλάδα θα έχουμε το εμβόλιο την ίδια ημέρα που θα το έχει και η Γερμανία

Δεν έχει πρόβλημα το νοσοκομείο της Δράμας, έχει πρόβλημα η πόλη της Δράμας με τον κορωνοϊό, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικιλιας. 

Το νοσοκομείο της Δράμας, είχε τρεις ΜΕΘ και τώρα εχει 12. Έχει επαρκές  νοσηλευτικό προσωπικό και κάνουν όλοι μια συγκλονιστική προσπάθεια. πρόσθεσε ο κ Κικιλιας στις δηλώσεις του στο OPEN.  

Δεν θα αφήσω κανέναν, τόνισε να διασαλέψει τη «μάχη» που δίνουν οι Δραμινοί και το νοσοκομείο τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
Μιλάμε για πανδημία που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος σημείωσε ο υπουργός Υγείας. 

Η μια πόλη θα στηρίξει την άλλη. Το ΕΣΥ στέκεται όρθιο και αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα.

Αναφερόμενος στα εμβόλια, ο κ Κικιλιας δήλωσε οτι μόλις πάρουν έγκριση στην Ευρώπη την ιδια μέρα που θα πάνε στην Γερμανία ή την Πορτογαλία την ιδια μέρα θα έλθουν και στην Ελλάδα.

Tags
Back to top button