Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κι όμως συνέβη και αυτό - Παντρεύτηκε τον εαυτό της στη Σαντορίνη (φωτό)

Mάλλον πρόκειται για διχασμένη προσωπικότητα, αλλά ακόμα και αν είναι έτσι να ζήσουν!

Μπροστά σε πολύ λίγους καλεσμένους (γονείς και μερικούς φίλους) 38χρονη παντρεύτηκε...τον εαυτό της στην Σαντορίνη.

Είχε προγραμματίσει τον γάμο της στο όμορφο νησί της Ελλάδα, ωστόσο 3 μήνες πριν ο αρραβωνιαστικός της, την χώρισε.

Ο λόγος για την 38χρονη Laëtitia Nguyen η οποία δαπάνησε ένα ποσό της τάξεως των 22.000 ευρώ για να τελέσει τον γάμο της με τον εαυτό της, καθώς γαμπρός δεν υπήρχε. Σύμφωνα με την ίδια, ο αρραβωνιαστικός της αποφάσισε τον Φεβρουάριο του 2018 να χωρίσουν, ενώ όλα ήταν κανονισμένα για τον γάμο τους στη Σαντορίνη τον Μάιο.

«Ακόμα είμαι πληγωμένη και πάντα θα με πονάει, ωστόσο η ζωή είναι ένα δώρο και πρέπει να το χαρώ» δηλώνει η Λετίσια, οικονομική διευθύντρια στο επάγγελμα, προσθέτοντας: «Δεν μπορείς να σβήσεις μια μερα, για αυτό χρειαζόμουν να την μετατρέψω σε κάτι ευχάριστο. Ήταν ένας κανονικός γάμος, απλά χωρίς γαμπρό».

Συνέχισε αναφέροντας: «Είναι ντροπιαστικό να σε χωρίζουν και είναι ακόμα χειρότερο όταν γίνεται λίγο διάστημα πριν από το γάμο σου. Αυτή η τελετή μου έδωσε πίσω την αυτοπεποίθησή μου και ξανβρήκα τον ευτό μου, είναι σαν να ξαναγεννήθηκα» τα λόγια της 38χρονης Γαλλίδας.

Μετά το γάμο η Λετίσια, παρέμεινε για δύο βδομάδες στη Σαντορίνη και πέρασε όμορφα έστω και χωρίς σύντροφό και κατέληξε αναφέροντας: «Κανένας άντρας δεν ήθελε να με παντρευτεί, αλλά ήθελα να με 'παντρευτω΄ εγώ γιατί είμαι καταπληκτική και το ξέρω, δεν ντρέπομαι»

Tags
Back to top button