Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Κεφαλονιά: Συνελήφθησαν δύο σπείρες για διακίνηση ναρκωτικών

Οι έρευνες της Ασφαλείας Αργοστολίου για τις δύο εγκληματικές ομάδες που πλημμύριζαν με ναρκωτικά την Κεφαλονιά κράτησαν πολλούς μήνες, αλλά όταν συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία εξαρθρώθηκαν και οι δυο ταυτόχρονα με μια αστραπιαία επιχείρηση των αστυνομικών.

Ο ένας μετά τον άλλο έπεσαν στα χέρια τους τρία από τα πέντε μέλη της πρώτης σπείρας, δύο 31χρονοι και ένας 34χρονος, ενώ αναζητούνται ακόμη δύο που τα στοιχεία τους είναι γνωστά στις αρχές. Την ίδια ώρα, άλλη ομάδα της Ασφαλείας περνούσε χειροπέδες  σε έναν 45χρονο και μια 41χρονη από την δεύτερη σπείρα, της οποίας ένα ακόμη μέλος αναζητείται. Στην δικογραφία περιλαμβάνονται και άλλα 26 άτομα που προμηθεύονταν ναρκωτικά από τις δυο σπείρες.

Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, συστηματική διακίνηση και προμήθεια ναρκωτικών. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν συνολικά 175 γραμμάρια ηρωίνης, 26,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 60 ναρκωτικά χάπια, σπόροι κάνναβης, δύο ζυγαριές ακριβείας, 450 ευρώ και ένα αυτοκίνητο. 

Tags
Back to top button