Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καβγάς Γεωργιάδη-Πολάκη: Οι «Κατσαπλιάδες» και οι «γερμανοτσολιάδες»

«Κόκκινο» χτύπησε η ένταση στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τέως αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, κατά τη συζήτηση για τη δικαστική παραπομπή του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για τη «χειρότερη συμμορία που πέρασε ποτέ από τη διακυβέρνηση του κράτους» αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον ότι «έστησε τη μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία. Μία σκευωρία με στόχο να καταστρέψει την ελληνική Δημοκρατία. Συμφωνώ με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και την τεκμηρίωση αδικήματος εσχάτης προδοσίας. Είμαι τρία χρόνια εγκλωβισμένος σε μια προανακριτική έρευνα. Δεν έχει βρει καν αποχρώσεις ενδείξεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η σκευωρία θα ερευνηθεί σε βάθος. Οι ένοχοι θα πάνε στη φυλακή. Όχι για προσωπικούς λόγους εκδίκησης, αλλά γιατί είμαστε υποχρεωμένοι από την πίστη μας στο Σύνταγμα. Να γνωρίζει κάθε επόμενος που θα πάρει την εξουσία ότι όποιος διανοηθεί να χρησιμοποιήσει δόλια μέσα για να διώξει πολιτικούς αντιπάλους, θα καταλήξει στη φυλακή» επισήμανε.

Καβγάς με Πολάκη με «κατσαπλιάδες» και «γερμανοτσολιάδες»

Τον κ. Γεωργιάδη διαδέχθηκε στο βήμα ο κ. Πολάκης, ο οποίος απάντησε στα όσα ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Ο κ. Γεωργιάδης πήρε τον λόγο και απάντησε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Η νέα τοποθέτηση του υπουργού Ανάπτυξης προκάλεσε την οργή του βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Tags
Back to top button